[SAVICA] U samo 5 inovativnih koraka do obnovljene kože lica u La Camilla beauty bar 2 u Zagrebu - čišćenje ultrazvučnom špatulom, hydrafacial, maska, ultrazvuk/hladni čekić i led maska!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 30.06.2023.

ULTRAZVUČNA ŠPATULA je tretman bez primjene pare i istiskivanja prištića, a kombinira se pet različitih tehnika eksfolijacije – ultrazvučna, mehanička, kiselinska, enzimska i biološka. Efekt je odmah vidljiv, a učinci višestruki – čista, glatka i osvježena koža, ujednačeniji ten, posvijetljena hiperpigmentacija, smanjeni ožiljci i bore.

LED svjetlosnom terapijom također dolazi do povećanja krvnog protoka tj. cirkulacije i dodatnog zasićenja stanica kisikom što rezultira eliminacijom toksina te zdravijom bojom lica. Zbog snažnog antibakterijskog djelovanja LED svjetlost se također pokazala vrlo dobra u tretiranju akni „uništavanjem“ bakterija te tretiranju pigmentacijskih mrlja.

HYDRAFACIAL je najnoviji tretman koji temeljito i dubinski čisti pore. Prilagođava se klijentu, tj. tipu kože, a preporučuje se za probleme s aknama, masnu i problematičnu kožu, kožu s proširenim porama, dubinsko čišćenje lica i svih oblika mitesera, pomlađivanje i osvježenje, uklanjanje umornog izgleda, hidraciju suhe kože, popravljanje tonusa, izgleda i kvalitete kože.