Kupon se može iskoristiti isključivo ponedjeljkom, petkom ili subotom, do 30.06.2023.

Studio Geranij brine se o zadovoljstvo klijenata nudeći profesionalne usluge i uslužno osoblje.

Aromamasaža 

Aromamasaža je masaža tijela uz upotrebu eteričnih ulja u ugodnom ambijentu uz opuštajuću glazbu, mir i tišinu, gdje se možete opustiti i prepustiti mirisima eteričnih ulja kako bi tretman imao još dublje djelovanje. Mirisi eteričnih ulja snažno djeluju na emocije i duh, a po svom kemijskom sastavu djeluju na određene organe, tkiva, hormonski i živčani sustav. 

Čokoladna masaža

Masaža toplom tekućom čokoladom budi sva čula, čini kožu mekšom i čudesno glatkom, a mirisom potiče stvaranje serotonina, hormona odgovornog za osjećaj sreće i odbrog raspoloženja. Zbog ovog iznimnog kemijskog sastava, čokoladna masaža djeluje na kožu kao i na mozak gotovo euforično. 

Osim što poboljšava strukturu kože, čokoladna masaža snažno tonificira i svojim obnavljajućim svojstvima potiče proizvodnju kolagena i elastina, što joj osigurava potrebnu čvrstoću i napetost. Kakao, maslac jedna je od najcjenjenijih i najstabilnijih poznatih masti, a zbog svoje strukture ima sposobnost dubokog prodiranja u kožu. Prepustite se čokoladnom užitku na Vašoj koži u našem kozmetičkom salonu i osjećajte se kraljevski.