NOVO - Sportivo centar na zagrebačkom Borovju donosi Vam program "Budi fit do ljeta!" - 12 treninga, dijagnostika sastava tijela, plan prehrane s nutricionistom te savjeti i podrška!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

EXTRA pogodnost - 1x recovery protokol uključen u cijenu! Kupon vrijedi do 30.06.2023.

●  1x inicijalni pregled i definiranje ciljeva prema vašim željama i zahtjevima

 2x dijagnostika sastava tijela

 12 treninga (u Sportivo centru ili po dogovoru)

 plan prehrane u dogovoru s nutricionistom prema vašem cilju i potrebama (izračun kalorija i makro-nutrijenata ovisno o cilju, korekcije kalorija na tjednoj bazi ako je potrebno, 10 primjera obroka za doručak, ručak i večeru)

● svakodnevna komunikacija, savjeti i podrška

● 1x recovery protokol

SPORTIVO CENTAR je privatna praksa fizikalne medicine i rehabilitacije čiji je osnivač Nikola Miketić, član stručnog stožera Hrvatske nogometne i futsal reprezentacije, fizioterapeut Marka Bićanića, jednog od najboljih ultramaratonaca.

Tim Sportivo centra čine visoko školovani i osposobljeni fizioterapeuti koji svojima osnovnim i specijalnim fizioterapijskim tehnikama pružaju najkvalitetniju moguću uslugu u svakodnevnoj suradnji sa doktorima, ortopedima, fizijatrima, radiolozima i sl.

Cilj je svakom klijentu kroz kvalitetnu fizioterapijsku procjenu detektirati problem koji je temelj za izradu individualiziranog plana tretmana koji provode naši fizioterapeut. Naš tim će Vam objasniti uzrok, otkloniti simptome ili ih svesti na minimum, te Vas educirati kako samostalno održavati postignute rezultate.

Osim profesionalnih i rekreativnih sportaša, naši pacijenti su svi ljudi koji imaju bilo kakve tegobe ili ozljede lokomotornog sustava, neovisno je li riječ o koštanim, mišićnim ili ligamentarnim ozljedama. Od čestih dijagnoza sa kojima se susrećemo možemo istaknuti distorzije gležnja, hernije diska, ishialgije, kalcifikate, brojne sportske ozljede poput ruptura ligamenata i muskulature, te brojne druge dijagnoze.