[ZAGREB / VELIKA GORICA / SAMOBOR / SV. NEDELJA] A KATEGORIJA za vozače koji posjeduju B kategoriju u Autoškoli MANDIĆ & MEGASTART za 304 eura + POKLON liječnički pregled!

33 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda vrijedi samo za vozače koji već posjeduju dozvolu B kategorije! Cijena uključuje 15 sati obuke + poklon BESPLATNI LIJEČNIČKI PREGLED! Kupon se može iskoristiti do 30.09.2023. - zadnji datum za potpisivanje Ugovora s Autoškolom temeljem KUPONA.

Pod A kategoriju ulaze motocikli sa ili bez bočne prikolice iznad 35 kW i motorna vozila na tri kotača čija je snaga veća od 15kw.

U program osposobljavanja za A kategoriju možete upisati sa navršenih 23 i pol godine, a ispitu iz vožnje pristupiti sa 24 godine. Važno je napomenuti da ukoliko posjedujete A2 kategoriju 2 godine, stječete pravo na polaganja A kategorije sa 20 godina starosti. 

Obuka se sastoji od 15 sati vožnje na adekvatnom motociklu.
Po dolasku na upis u Autoškolu obavezno ponijeti liječničko uvjerenje, osobnu iskaznicu i važeću hrvatsku vozačku dozvolu B kategorije nakon čega slijedi dogovor za početak obuke! 

Dodatna nadoplata u Autoškoli: ispitni sat u iznosu 42 eura. 

Dodatna nadoplata za HAK: uplatnica u iznosu 27,21 eura.

Ne smije se voziti po kiši niti po mokroj cesti te je potrebno imati vlastitu kacigu!

ZAGREB: Autoškola Mandić, Ilica 259, poligon Prisavlje // Autoškola Megastart, Prisavlje 2, poligon Prisavlje

VELIKA GORICA: Autoškola Mandić&Megastart, Ulica kralja Stjepana Tomaševića 21, poligon Velika Gorica

SVETA NEDELJA: Autoškola Megastart, Dr. Franje Tuđmana 6, Sveta Nedelja, poligon Samobor

SAMOBOR: Autoškola Mandić&Megastart, Gundulićeva 2a, Samobor, poligon Samobor

Nakon što kupac kupi i zaprimi gotov kupon za školarinu, obavezno se javlja Crnom Jaju na mail info@crnojaje.hr za obavljanje liječničkog pregleda (Analiza Lab ili Vaš Pregled), a Crno Jaje povratno šalje kupon za onu lokaciju pregleda koja je u tom trenutku slobodna! Kupac na liječnički pregled mora doći sa KUPONOM!

MANDIĆ & MEGASTART

Osposobljavanjem kandidata za vozače započeli smo se baviti 2000.-te godine. Brojni polaznici naših autoškola danas su uspješni vozači, koji Vam najbolje mogu posvjedočiti našu kvalitetu obuke koja se prvenstveno bazira na preporuci, što i jest naš cilj. Naše autoškole  su ponosne na izuzetno visoku prolaznost naših kandidata prema statistikama, u što se možete uvjeriti i Vi, odabravši nas.

Obuka za A kategoriju provodi se na motociklima renomiranih proizvođača, poput Yamahe i Kawasakija!

U svakodnevnom radu koristimo najsuvremenija tehnička pomagala, a nastavu iz prometnih i sigurnosnih pravila vršimo po izuzetno visokim edukacijskim standardima. Naši instruktori imaju dugogodišnje iskustvo rada sa kandidatima te postižu odličnu prolaznost na ispitima vožnje. U našim autoškolama dočekati će Vas ljubazno osoblje, ugodna atmosfera i ambijent u moderno uređenim prostorima prema najsuvremenijim metodičko-didaktičkim načelima.

Uz dugogodišnje iskustvo našeg stručnog kadra, predavanja iz Prometnih propisa i sigurnosnih pravila, ispunjena su zanimljivim i interaktivnim prezentacijama. Kroz obuku vožnje, spremno će Vam pomoći naši instruktori koji imaju dugogodišnje iskustvo rada sa kandidatima te postižu odličnu prolaznost na ispitima vožnje.