Uživajte u proljetnoj idili Kvarnera uz 3 dana/2 noćenja s polupansionom te opuštanje u bazenu i SPA & relax zoni u Hotelu Marina 4* u Moščeničkoj Dragi, a sve za 2 osobe...

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi od 01.05. do 01.06.2023.

GRATIS 1 dijete do 6 godina s roditeljima u krevetu i 1 dijete do 14 godina na pomoćnom krevetu (na upit, ovisno o raspoloživosti)!

U cijenu uključena pića uz večeru (pića iz šankomata)!

HOTEL MARINA 4* u Mošćeničkoj Dragi smješten je uz more i predstavlja idealan izbor za obiteljski odmor na Opatijskoj rivijeri. Hotel se nalazi u blizini poznate dugačke šljunčane plaže i nudi izvrsne sadržaje posebno prilagođene obiteljima uključujući prostrane povezane sobe.

Superior soba površine 22 m2 s privatnim balkonom i pogledom na park  omogućit će vam pravi odmor. Soba je klimatizirana, ima francuski ležaj (200 x 180 cm), dvosjed na razvlačenje (140 x 200 cm), kupaonicu s tušem, besplatan Wi-Fi, TV (kabelska), sušilo za kosu, telefon s direktnim biranjem broja, minibar i sef te pisaći stol.

U ponudi uključeno korištenje unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom, ležaljki na unutarnjem bazenu, korištenje fitnessa, spa i relax zone (od 16 godina, sukladno raspoloživosti)!

Za najmlađe tu je dječje igralište. Odraslima je na raspolaganju Wellness i Spa Marina za bijeg od svakodnevice i potpunu obnovu energije, a nudi 800 četvornih metara čistog užitka. Na ulasku će vas dočekati smirujući zemljani tonovi, koji će trenutno izazvati osjećaj smirenosti.

SPA relax zona obuhvaća finsku saunu, a za savršeno opuštanje tu su whirlpool i relax zona. Možete i zaplivati u unutarnjem bazenu s grijanom morskom vodom, ili odraditi trening u fitness centru sa TechnoGym opremom. 

Hotel Marina – Mošćenička Draga: obiteljski odmor, sport, rekreacija i zabava uz jednu od najljepših plaža na Jadranu!