Izdvojite vrijeme za sebe i uživajte u proljetnom odmoru na Krku - 3 dana/2 noćenja na bazi bogatog buffet doručka i piće dobrodošlice u šarmantnom Hotelu Bor 3*, za 2 osobe... Djeca do 12 g. GRATIS!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Besplatan Wi-Fi i besplatan parking! Kupon vrijedi do 01.06.2023.

HOTEL BOR 3*

Smješten samo 25 metara od mora i 800 metara od centra Krka u sjeni starih borova, hotel Bor idealan je izbor za savršen odmor u gradu Krku. Renoviran 2015. godine, hotel nudi smještaj u 34 sobe i 4 apartmana. 

Elegantan interijer i ljubazno osoblje odlična su kombinacija za savršen odmor. Svaka soba ima svoju kupaonicu, klimu, telefon, kabelsku TV, a većina soba ima prekrasan pogled na more i borove šume.

À la carte restoran nudi širok izbor internacionalnih i tradicionalnih jela te najboljih hrvatskih vina.

KRK je otok s bogatom kulturno-povijesnom baštinom koju treba doživjeti. Male vijugave ceste dominiraju starim središtima gotovo svakog sela na otoku, a svaka je župna crkva jedinstvena i prepoznatljiva. 

Želite li upoznati način života otočana u prošlosti, svakako posjetite zavičajne muzeje s etnografskim i sakralnim zbirkama, brojne galerije i knjižnicu Vitezić u Vrbniku. Otočić Košljun u blizini Punta jedinstveno je kulturno-povijesno mjesto koje svakako treba posjetiti tijekom svog boravka na otoku Krku.