Savršen proljetni odmor u Lovranu - 3 dana/2 noćenja s doručkom u boutique hotelu Villa Eugenia 4*, privatno opuštanje u wellness oazi, korištenje sale za biljar, a sve za 2 osobe...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Lokacija hotela idealna je polazišna točka za istraživanje povijesne jezgre starog grada Lovrana i njegove okolice, oaza luksuza za bijeg od svakodnevnih briga i stresa, ali i izvrstan odabir za poslovni boravak... Kupon vrijedi do 17.05.2023.

VILLA EUGENIA 4* je moderan boutique hotel smješten na predivnoj obali Kvarnera, u blizini prekrasnih plaža. Hotel je izgrađen u secesijskom stilu davne 1910. godine za predstavnika Austro-Ugarske aristokracije, a u potpunosti je preuređen 2003. godine, prema najvišim standardima modernog hotelijerstva. 

U ponudi su uključeni i ogrtači za kupanje i papučice u sobi + privatno korištenje wellness oaze u trajanju 60 minuta tijekom boravka: vodeni krevet, infrared sauna, tuš doživljaja + besplatno korištenje sale za biljar!

EXTRA pogodnost: 10% do 50% popusta na kvalitetna i vrhunska vina iz naše riznice!

Hotel raspolaže s 15 komfornih soba, prosječne veličine od 30 m², na tri kata, dostupnih liftom. Za ljubitelje zvjezdanog neba tu su standardne sobe sa krovnim prozorima. 

Klimatizirana standard dvokrevetna soba ima pametni LCD TV, besplatan Wi-Fi, minibar, sef, telefon, podesivu rasvjetu i radni stol sa stolicom, kao i vlastitu kupaonicu s tušem, kozmetičkim priborom i sušilom za kosu. Veličina kreveta: 1 bračni ležaj (180 x 200 cm). Veličina sobe 28 - 35 m2.

Jedno dijete do 3 godine u krevetu s roditeljima GRATIS!

Besplatan WI-FI dostupan je u cijelom hotelu.

Pristup hotelu omogućen je sa dvije strane: glavni ulaz kroz mediteranski vrt, te sporedni ulaz s parkirališta koje sa 18 parkirnih mjesta prati smještajni kapacitet objekta.