PodržimoNaše

Posjetite restoran Gallus u Zagrebu i opustite se uz bogatu Platu Gallus za 2 osobe i živu glazbu za samo 85 kuna!

67 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vrhunski doživljaj uz finu platu Gallus u restoranu GALLUS uz živu glazbu tijekom tjedna, a četvrtkom poseban doživljaj uz tamburaše....Okusi hrane istančano su čisti, spravljeni od svježih namirnica, a kuhari kreativni i spremni udovoljiti svakoj gastronomskoj želji gosta!


U novouređenom restoranu Gallus vrhunsku uslugu pružit će vam visoko educirani konobari te profesionalni kuhari. Nude velik izbor gotovih jela i jela a la carte, a u sklopu restorana nalazi se i pizzeria. 

Zahvaljujući kreativnosti kuhara, harmonija okusa i mirisa stvara nezaboravan doživljaj. U romantičnoj atmosferi, gosti mogu uživati u bogatoj ponudu restorana koja se temelji na tradicionalnoj kuhinji prošaranoj mediteranskim delicijama. Na meniju se može naći za svačiji ukus ponešto. 

Od salata, sirnih plata, carpaccia, do velikog izbora domaće spravljenog tijesta (pljukanci, ravioli, zelene i crne tagliatelle, tortellini) te neobičnih menija s ribljim i odabranim mesnim jelima. I, naravno, za kraj izbor finih kolača i slastica. 

Okusi hrane istančano su čisti, spravljeni od svježih namirnica, a kuhari kreativni i spremni udovoljiti svakoj gastronomskoj želji gosta. 

Preko tjedna – ponedjeljak, utorak, srijeda i petak – živa glazba! Četvrtkom TAMBURAŠI!        


   

U ovoj ponudi nudimo preukusnu Platu Gallus za 2 osobe koja uključuje: 

lungić

teleći ražnjići

Cordon Bleu

pileća prsa

pekarski krumpir, šampinjoni, sir i povrće na žaru + lepinje.


Gdje se nalazimo?

Hotel Gallus nalazi se u istočnoj poslovnoj zoni Zagreba , udaljen 15 minuta vožnje od središta grada.

Maksimirski park udaljen je 5 minuta. Zračna luka Zagreb udaljena je  svega 20 minuta vožnje.  

U blizini su brojni trgovački centri: IKEA  (10 min vožnje), City Centar One East (5 min vožnje); Garden Mall (10 min vožnje)

INFORMACIJE & REZERVACIJE: Hotel Gallus, Zagreb –10360 Sesvete, Brestovečka 2b. E-mail: info@hotel-gallus.hr ili tel: +385 (0) 1 2004 344