Djeca do 7 godina GRATIS na pomoćnom ležaju u sobi s dvoje odraslih! Kupon vrijedi do 18.05.2023.

U tišini šume i nadomak mora, impozantni hotel MAGAL by Aminess nudi sve što je potrebno za opušten obiteljski odmor u Njivicama. 

Prepustite se suncu, moru i rekreaciji u netaknutoj prirodi dok se vaši mališani druže s našom veselom maskotom u Miramì mini klubu. Uživajte i u bogatom izboru jela u hotelskom restoranu sa zabavnim kutkom za djecu.

Superior soba s balkonom ima bračni krevet te mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja, kupaonicu sa tušem i WC-om, sušilo za kosu, klimu, mini bar, TV, satelitsku televiziju, Wi-Fi.

Jedna od divnih stvari koje vam pruža hotel Magal by Aminess je da ne morate razmišljati o obrocima. Sve vam je ovdje nadohvat ruke – od bogatog bife doručka i večere u hotelskom restoranu s prekrasnom terasom do pizzerije i opuštenih lounge barova uz more.

Volite li pješačenje, trčanje ili nordijsko hodanje, odaberite stazu prema vlastitoj kondiciji i istražite prekrasnu okolicu Njivica i Omišlja. 

Na raspolaganju su vam staza ciklame, orhideje, kadulje, origana, lavande i ružmarina koje prolaze pored lokalnih atrakcija kao što su ostaci ranokršćanskog kompleksa Fulfinum – Mirine te prekrasni ornitološki rezervat Jezero.