Praznik Dana državnosti u Waterman Svpetrvs Resortu na Braču - 3 ili 4 noćenja na bazi ALL INCLUSIVE, vanjski i unutarnji bazen, rekreativni i zabavni sadržaji... za 2 osobe i 1 dijete do 12 godina!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon za 3 noćenja vrijedi od 27.05. do 30.05.2023., a kupon za 4 noćenja vrijedi od 26.05. do 30.05.2023.

Ponuda uključuje 5 dana i 4 noćenja  ili 4 dana i 3 noćenja u 1/2+1 Island sobi ili 1/2+2 Waterman superior sobi ili u 1/2+2 Waterman suite sobi, uz ALL INCLUSIVE uslugu, sve za 2 osobe i 1 dijete do 12 godina.

Napomene za djecu:

1 dijete do 12 godina u 1/2+1 ili 1/2+2 sobama sa dvoje odraslih je gratis.
2 dijete do 12 godina u 1/2+2 sobi sa dvoje odraslih plaća doplatu u iznosu od 36,25 EUR po noćenju u 1/2+2 Waterman Superior sobi , odnosno 38,75 EUR po noćenju u 1/2+2 Waterman Suite sobi. - Osoba 12 godina i starija: treća osoba u 1/2+1 sobi, te treća i četvrta osoba u 1/2+2 sobi, svi spavaju na pomoćnom ležaju i plaćaju doplatu u iznosu od 54,00 EUR po noćenju u 1/2+1 Island standard sobi, 58,00 EUR po noćenju u 1/2+2 Waterman Superior sobi , odnosno 62,00 EUR po noćenju u 1/2+2 Waterman Suite sobi.

Nadoplate na recepciji - boravišna pristojba po osobi i danu 1,33 EUR, djeca do 12 godina gratis, djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe.

Sve eventualne doplate smještaja za djecu i odrasle, plaćaju se prilikom dolaska za puni iznos boravka kao i boravišna pristojba.

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: neograničeno korištenje vanjskog i unutarnjeg bazena Kaktus, indoor fitness, sprave za fitness na otvorenom, igralište za boćanje i odbojku na pijesku, tenis teren 1 h po sobi dnevno (uz prethodnu provjeru raspoloživosti e-mailom), dječje i sportsko igralište (u sklopu kojeg se nalazi: mini golf, stolni tenis, šahovska ploča), besplatan parking, besplatan WiFi, piće dobrodošlice.

ALL INCLUSIVE program hrane i pića: doručak, ručak, popodnevni kolač/čaj/točena kava te domaća alkoholna i bezalkoholna pića sa točionika u restoranu za vrijeme obroka i na all inclusive baru 10:00 - 23:00, večera. Prva usluga je večera, a zadnja ručak.

2+1 soba – Island standard double room: balkon ili terasa, dvokrevetna soba sa mogućnošću 1 pomoćnog ležaja, telefon, satTV, kupaonica sa tušem ili kadom, sef u sobi uz doplatu, individualno kontrolirani klima uređaj. Dječji krevetić (uz doplatu) .

2+2 soba – Waterman Superior Room: balkon ili terasa, soba s 1 bračnim krevetom i mogućnošću pomoćnog ležaja za dvoje (sve u jednoj prostoriji), telefon, satTV, kupaonica sa tušem ili kadom, sef u sobi uz doplatu, individualno kontrolirani klima uređaj. Dječji krevetić (uz doplatu).

1/2+2 – Waterman Suite: popularna vrsta smještaja za obitelji, nudeći vam priliku da uživate u predivno dizajniranom prostoru sa svim dodatcima potrebnim za savršen odmor! Veličinom veći, Suite s jednom spavaćom sobom pruža savršeno rješenje za obitelji koje žele biti zajedno, a da pritom još uvijek imaju prostor za sebe. Odvojena soba vam daje dovoljno privatnosti - tako da su i djeca i roditelji sretni!

Usluge pospremanja smještajnih jedinica ne vrši se nedjeljom. Prilikom email potvrde ili na check in, gosti mogu izraziti želju da sobarice i hotelsko osoblje ne ulaze u smještajnu jedinicu.

Ovaj Resort ima mogućnost Web Self check in-a.

Gostima je besplatno na raspolaganju prostorija za odlaganje prtljage i tuš za dnevnu uporabu.

WATERMAN SVPETRVS RESORT je izuzetno jedinstveno okruženje za posjetitelje svih dobi. Kompleks je primjeren i za lakše kretanje invalida, dječjih kolica i prtljage. 

Posebna cijena od 8,00 EUR po osobi za dnevnu ulaznicu u unutarnji grijani infinity bazen Lennox. Lennox bazen i bar nisu dio all inclusive ponude, narudžbe i plaćanja na licu mjesta. Namijenjen je samo odraslima, min. 16 godina starosti.

 

Mogućnost najma ogrtača i papuča po cijeni od 8,00 EUR ili dječjih veličina po cijeni od 8,00 EUR za 3 noćenja, uz depozit od 20,00 EUR koji se vraća nakon povrata istih. Više informacija možete dobiti na recepciji po dolasku.

Ponuda masaža u Island Spa Waterman Svpetrvs uz 20% popusta na licu mjesta! Informacije i rezervacije na broj +385(0)98/555-366. Ponudu možete vidjeti OVDJE.

Mogućnost najma terena i opreme za padel. Više informacija OVDJE!

Kratka šetnica uz more koja vodi do Supetarske rive, slikovita je i odiše otočkim šarmom. Tu se može naći za svakoga ponešto: od različitih restorana, autohtonih konoba, kafića i pekara, pa do prodavaonica i suvenirnica.

ODMAH nakon primitka kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail: sales@watermanresorts.com ili putem telefona na broj: +385 (0)21 640 253 uz kod i ID kupona (posebno naglasite ukoliko dolazite s djecom, te navedite godište djece). Radno vrijeme: ponedjeljak - petak od 08:00h do 16:00h!