Ne propustite priliku za uživanje u Poreču i odmor u Rubin Sunny Hotelu 3* by Valamar - 3 dana/2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe ili 2 odraslih i 1 dijete do 14 godina...

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravišna pristojba uključena u cijenu! U usluzi polupansiona očekuju Vas bogati buffet doručak i ručak do 14 h uz bezalkoholna pića uključena tijekom obroka! Kupon vrijedi od 21.05. do 26.05.2023.

RUBIN SUNNY HOTEL 3* by Valamar - na deset minuta hoda od središta Poreča i 100 m do plaže

U Rubin Sunny Hotelu odmor je u potpunosti podređen vašem ritmu, a lagodan mediteranski stil života utkan u svaki element ovoga morskog utočišta. Hotel je od stare jezgre Poreča udaljen samo deset minuta ugodne šetnje što vam omogućuje jednostavno istraživanje lokalnih znamenitosti, uživanje u raznim kuhinjama i potpuno opuštanje na moru ili bazenu. 

Usluga Sunny Breakfast & Lunch hotelskog restorana nudi vam koncept otvorenih vrata od ranog jutra sve do 14 sati za bezbrižno uživanje u doručku i ranom ručku.

Superior dvokrevetna soba s balkonom, park strana (19 m2): odvojeni kreveti, kupaonica s kadom, klimatizacija, sat TV, sušilo za kosu, telefon s izravnim biranjem.

Superior dvokrevetna soba s balkonom, morska strana (19 m2): bračni krevet ili odvojene krevete, kupaonica s kadom, klimatizacija, LCD sat TV, sušilo za kosu, telefon s izravnim biranjem.

Superior trokrevetna soba s balkonom, park strana (19 m2): odvojeni kreveti + sofa, kupaonica s kadom, klimatizacija, sat TV, sušilo za kosu, telefon s izravnim biranjem.

Plaža Brulo u istoimenoj uvali nalazi se 100 m od Rubin Sunny Hotela by Valamar. Zaštićena prirodnom hladovinom borova i mediteranskim raslinjem, pruža idealan ambijent za opuštanje, aktivnosti i zabavu.

Smjestite se na šljunčanom, travnatom, popločanom ili stjenovitom dijelu plaže. Lagani obrok i osvježenje potražite u jednom od obližnjih restorana ili barova.