Ususret ljetu uz odmor na otoku Rabu - 2, 3 ili 4 noćenja za 2 osobe u Apartmanima Barbat već od samo 79,50 eura...

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 132,72 €
999,98 kn
Ušteda 35%
Cijena 79,50 €
598,99 kn
Uštedi još 4,00 €
30,14 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 4,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi do 30.06.2023.

APARTMANI BARBAT se nalaze u Barbatu, na granici Barbata i Banjola. Apartmani imaju više vrsta smještajnih jedinica od kojih svaka ima vlastitu kupaonicu i kuhinju, a većina i balkon s pogledom na more. 

3 minute do plaže u naselju, a još 5 minuta hoda do velike plaže s hladom u blizini restorana; autom manje od 10 minuta do centra grada Raba, ili 30-40 minuta hoda.

Otok Rab jedan je od najsunčanijih otoka na Jadranu i prava oaza za turiste, putnike i ljubitelje prirode. Krasi ga posebno razvedena obala i čisto more. Kako je smješten na sjevernome dijelu Jadrana, povijesna zbivanja nisu ga mimoišla. U svom punom sjaju i izvornosti ovdje su očuvani tragovi prošlosti. Nalazimo ih ponajprije u arhitekturi staroga grada te u kulturno-povijesnim spomenicima iz rimskih i grčkih vremena.

Brojni spomenici iz srednjega vijeka, zatim gotičke i renesansne palače – osobito crkve i zvonici – također su dio čarolije otoka Raba. Zadivljujuće prirodne ljepote, šume i parkovi sa stoljetnim borovima, crnikom i agavama neće vas ostaviti ravnodušnima. Plodna polja otoka Raba obiluju prirodnim ljekovitim biljem, vinogradima i maslinicima. Otočke konobe, prepune morskih i mornarskih detalja, nude maslinovo ulje, plodove mora i riblje specijalitete pružajući nezaboravan doživljaj Mediterana.