Luksuzni odmor u čarobnoj prirodi Podgore - 4 dana/3 noćenja za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina u premium mobilnoj kućici s privatnim bazenom Luxury Campa Orbis by Medora...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

EXTRA pogodnosti: korištenje posteljine i ručnika, završno čišćenje i besplatni Wi-Fi! Kupon vrijedi do 08.05. ili od 11.05. do 18.05.2023.

LUXURY CAMP ORBIS BY MEDORA predstavlja savršenu ravnotežu čovjeka i prirode te stvara novu, jedinstvenu, zaokruženu cjelinu turističke ponude s cjelovitom uslugom po najvišim standardima.

Smješten na atraktivnoj i iznimno očuvanoj prirodnoj lokaciji uz samo more, kamp je prava oaza za ljubitelje opuštenog odmora i jedinstvenih prirodnih ljepota. Nevjerojatni prirodni kontrasti Podgore, u kombinaciji sa suvremeno dizajniranim i opremljenim smještajem zadovoljit će standarde i najzahtjevnijih posjetitelja.

LUXURY ORBIS PREMIUM modernu mobilnu kućicu odlikuje visoka razina komfora i idealna je za par ili obitelj s jednim djetetom ili manju grupu prijatelja. Opremljena je s jednom spavaćom sobom, potpuno opremljenom kupaonicom, dnevnim boravkom i kuhinjom.

U kućici se nalazi jedna potpuno opremljena spavaća soba s bračnim krevetom. Osim toga, tu je i kupaonica s tuš kabinom, WC-om i svim potrebnim toaletnim priborom te opremljena kuhinja s hladnjakom, mikrovalnom pećnicom i aparatom za filter kavu. 

Opustite se na prostranoj terasi s ležaljkama, a moderne pogodnosti unutar kućice poput klimatizacijskog uređaja, televizora i besplatnog Wi-Fi interneta omogućit će vam bezbrižno uživanje u svakoj minuti provedenoj u Podgori.

U ponudi uključeno i korištenje natkrivenog prostora za zajednička druženja s mjestom za roštilj i velikim zajedničkim stolom i klupama, dječjeg igrališta te punionice za električne automobile. 

Upoznajte novu dimenziju modernog kampiranja i opustite se uz tirkizno more, prekrasne šljunčane plaže, mediteransku floru, raznoliku eno-gastronomsku ponudu, zabavne, kulturne i sportske sadržaje.

Isprepletena između moćna Biokova i mistična mora, PODGORA je utjelovljena u svojim suprotnostima – mora i planine, visine i dubine, bezvremensko i sadašnje. Promatrajući krajolik Makarske rivijere dok stojimo na moru neposredno ispod planine, u nama se budi osjećaj skromnosti i poniznosti te upućuje na ono što je doista važno u životu. Nudimo Vam jedinstveno iskustvo otkrivanja istinitih Medorinih boja izletima, lokalnim dalmatinskim događanjima, wellnessom i opuštanjem.