Ljetni odmor na Šipanu - 4 dana/3 noćenja ili 5 dana/4 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Hotelu Božica, piće dobrodošlice i korištenje kayaka u trajanju 2 sata...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 3 godine GRATIS! Kupon vrijedi od 16.06. do 07.07. ili od 21.08. do 21.09.2023.

HOTEL BOŽICA

Nadomak Dubrovnika, udaljen 17 km, Hotel Božica je mirno utočište iz vaših snova. Pruža pogled na otoke, borove šume i privatnu plažu.

Hotel Božica je smješten na samoj obali uz more te posjeduje mali broj soba što pruža svakom našem gostu osjećaj privatnosti i sigurnosti. Svakom gostu se pristupa individualno i ovisno o njihovim potrebama organiziramo kako prijevoz tako i sadržaj na otoku, od privatnih izleta do posjeta Dubrovniku ili samih menija odnosno ponude hrane. 

*Mogućnost organizacije transfera (plaćanje na licu mjesta): Dubrovnik aerodrom - hotel Božica (115,00 eura/1 smjer/do 4 osobe (auto + gliser) ● Dubrovnik grad - hotel Božica (95,00 eura/1 smjer/do 4 osobe (auto + gliser) ● Luka Brsečine - hotel Božica (55,00 eura/1 smjer/do 4 osobe (samo gliser)

Restoran Božica je otvoren za doručak, ručak i večeru te se može pohvaliti jedinstvenom ponudom svojih eko uzgojenih namirnica iz Šipanskog polja.

Economy soba: prostrana, udobna, elegantna soba s bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta smještena na trećem katu. Maksimalnog kapaciteta za 3 osobe i veličine 23 m2.

Dvokrevetna soba s pogledom na more: prostrana soba s pogledom na zaljev i pučinu smještena je na prvom ili drugom katu, maksimalnog kapaciteta za 3 osobe i veličine 23 m2.

Obiteljski apartman: sastoji se od spavaće sobe i dnevnog boravka s kaučom na rasklapanje, na raspolaganju su kuhinja i kupaonica. 

*Maksimalno 2 dodatna kreveta se mogu postaviti u Obiteljskom apartmanu, dok u preostala 2 tipa soba nije moguće postaviti niti jedan dodatni krevet!

ŠIPAN je poznat još od 15. stoljeća kada su brojne imućne obitelji iz Dubrovnika na lokalitetu sagradile svoje ljetnikovce. Među njima se ističe Ljetnikovac Sorgo. također valjda izdvojiti iduće znamenitosti: crkva sv. Antuna, crkva sv. Mihajla, crkva sv. Spasa te crkva sv. Stjepana Prvomučenika, dok su vrijedni spomena i crkva sv. Jerolima, crkva sv. Petra te Knežev dvor.