Prošećite krošnjama 30 metara iznad zemlje! Probudite avanturista u sebi s Gorilla Travel na jednodnevnom izletu u Maribor i Pot med krošnjami uz autobusni prijevoz iz Zagreba...

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Rezervirajte subotu za razgled predivnog Maribora i šetnju krošnjama na novootvorenoj turističkoj atrakciji Pot med krošnjami... Kupon vrijedi za 1 osobu i odabrani datum.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusom iz Zagreba u 07:30 h ispred zgrade Poglavarstva grada Zagreba (Trg S. Radića 1). 

Vožnja kroz Sloveniju uz kraća zaustavljanja tokom puta. Dolazak na Roglu, omiljenu vikend destinaciju zaljubljenika u prirodu. Odlazak na slovensku turističku atrakciju POT MED KROŠNJAMI - šetnicu među krošnjama koja se nalazi tridesetak metara iznad zemlje. Uživanje u šetnji i ostalim sadržajima, pogledu i svježem zraku. 

Slijedi put prema Mariboru, drugom po veličini gradu u Sloveniji koji je 2012. godine ponio titulu europske prijestolnice kulture. Po dolasku u Maribor slijedi razgled grada pješice u pratnji turističkog pratitelja. Razgledat ćemo sve glavne znamenitosti grada na Dravi: GRAJSKI TRG, MARIBORSKI DVORAC, LENT, MARIBORSKA KATEDRALA, STARI MOST… 

Slobodno vrijeme za vlastite programe. Preporučamo kušanje kvalitetnog mariborskog vina. Polazak za Zagreb u kasnijim popodnevnim satima. 

Dolazak u Zagreb u večernjim satima.