Kamp je smješten na ulazu u pitoreskni dalmatinski gradić Omiš, grad sa gusarskom prošlosti, u blizini impresivnog kanjona rijeke Cetine i ušća rijeke u more... Kupon vrijedi do 02.06.2023.

KAMP GALEB je udaljen je samo 25 km od centra najvećeg grada na hrvatskoj obali – Splita. Iznimno pogodan za djecu, ponajprije zbog velike pješčane plaže i plitkog mora te ponosno nosi epitet obiteljskog kampa. 

Ponosni smo što nosimo oznaku Ecocamping, koju smo dobili zahvaljujući našim naporima u zaštiti okoliša i očuvanju prirode, te sigurnosti i kvaliteti kampiranja. Kao nositelj Bike certifikata, kamp je idealan za ljubitelje bicikliranja.

Pozicija kampa idealna je za jednodnevne izlete u Dubrovnik i Međugorje. Iskoristite agenciju na recepciji za organiziranje jednodnevnih izleta u okolne gradove i na otoke, te rafting, canyoning, planinarenje...

Ponuda uključuje 3 dana/2 noćenja u mobilnoj kućici Relax 5 + 1 (A ili B linija), korištenje posteljine i ručnika, besplatni Wi-Fi i 1 parkirno mjesto GRATIS!

Uživajte u našim energetski učinkovitim mobilnim kućicama

Mobilna kućica Relax 5+1 smještene su na istočnom dijelu kampa neposredno pokraj plaže uz prirodan hlad breza i lipa. 

Kućice su izvrsno opremljene i pogodne su za smještaj maksimalno 6 ljudi. U svakoj mobilnoj kućici nalaze se tri spavaće sobe, LED rasvjeta, moderna kuhinja sa opremom (perilica posuđa, plinska ploča za kuhanje, mikrovalna pećnica, hladnjak, caffe aparat, kuhalo za vodu, pegla, stalak za peglanje i posuđe), dnevni boravak (dvosjed u dnevnoj sobi se može pretvoriti u dodatni ležaj za jednu osobu), 2 kupaonice sa podnom i zidnom keramikom, sa radijatorom i sušilom za kosu. Imaju klimu i SAT TV te natkrivenu terasu veličine 3 x 8 m.