Posve drugačije iskustvo odmora, pod stablima maslina u Olive Garden Resortu 4* kraj Šibenika - 4 dana i 3 noćenja u mobilnoj kućici za 4 osobe, korištenje bazena, jacuzzija, roštilja...

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

EXTRA pogodnosti - posteljina, ručnici i boravišna pristojba uključeni u cijenu! Kupon vrijedi od 01.06. do 30.06.2023.

OLIVE GARDEN - luksuz na moru koje nudi autentično dalmatinsko iskustvo

Naš Resort je prvo mjesto za odmor u Hrvatskoj i šire koje je smješteno ispod stabala maslina te okruženo sa više od 250 biljnih biljaka i cvijeća.

Osim toga, nalazimo se u prvom redu do mora, tako da možete mirisati svježi i ljekoviti morski zrak dok jedete ručak, kupate se u bazenu ili spavate.

Dodatne pogodnosti - korištenje ležaljki, bazena, jacuzzija i roštilja, a trošak plina, vode i struje uključen u cijenu!

Naše mobilne kućice imaju 32-37 kvadratnih metara stambene površine i posebno su dizajnirane za smještaj cijele obitelji, imajući na umu vašu udobnost.

Sve kućice imaju moderni namještaj, klima uređaj, 2 spavaće sobe (1 s bračnim krevetom, druga s 2 odvojena kreveta), dnevni boravak koji ima kauč na rasklapanje za jednu odraslu osobu ili dvoje djece, kuhinju i kupaonicu.

Olive Garden nalazi se u blizini Šibenika. Bogata kulturno-povijesna baština uključuje i katedralu sv. Jakova (UNESCO-ov popis svjetske baštine). Dva obližnja nacionalna parka Krka i Kornati predstavljaju neke spektakularne prirodne znamenitosti koje možete otkriti i istražiti.