Užitak odmora na jugu Istre - 3 dana/2 noćenja na bazi gurmanskog doručka u boutique hotelu Villetta Phasiana u Fažani i uključene ulaznice za NP Brijuni, a sve za 2 osobe...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smještena u starogradskoj jezgri Fažane, ova kamena palača nekada je bila utočište za mornare i trgovce maslinovim uljem dok je danas utočište za sve one koji znaju cijeniti jedinstveno i originalno... Kupon vrijedi do 01.06.2023.

VILLETTA PHASIANA je više od boutique hotela... Ima 21 individualno uređenu sobu, intimni privatni wellness, bar La Barchetta s terasom, pogledom na more i unutrašnjom terasom s kaminom, a kako bi vaš boravak bio upotpunjen i nezaboravan!

Savršeno pozicionirana uz crkvu Sv. Kuzme i Damjana na glavnom trgu u Fažani, a svega 20-ak metara od mora, Villetta Phasiana pruža istinski doživljaj mediteranskog ribarskog mjestašca. 

Prilikom dolaska dočekat će Vas piće dobrodošlice!
Boravišna pristojba uključena u cijenu!

Svaka soba je jedinstvena te svojim rustikalnim stilom sobe se savršeno uklapaju u povijesni karakter Villette Phasiane pružajući intimu i privatnost svakom gostu. Istodobno, svaka je soba klimatizirana, opremljena mini barom, osobnim sefom, sušilom za kosu, telefonom, satelitskom LCD televizijom te brzim Wi-Fi internetom pružajući komfort svakom modernom putniku.

Villetta Phasiana je član austrijske grupacije hotela Schlosshotels & Herrenhauser kao i europske hotelske organizacije Historic hotels of Europe, koje okupljaju povijesne hotele, hotele s karakterom, hotele s osobnošću odnosno hotele s pričom. 

U cijenu uključene i ulaznice za NACIONALNI PARK BRIJUNI!