[19.-21.05.] Tematski vikend sa mišELom u Family Hotelu Lišanj u Novom Vinodolskom na bazi 3 dana i 2 noćenja te ALL INCLUSIVE LIGHT usluge za 2 odraslih i do 2 djece do 12 godina!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nezaboravan vikend za cijelu obitelj! Kupon vrijedi isključivo za vikend 19.-21.05.2023.

HOTEL LIŠANJ

Dva različita identiteta spojena u jednom hotelu sa 168 ukusno uređenih soba. Eklektična mješavina  povijesne i prijateljski povezane sa djecom obnove čini idealnu kombinaciju za obiteljski odmor u hotelu Lišanj u Novom Vinodolskom.

ALL INCLUSIVE LIGHT - doručak, ručak i večera te uključena pića iz šankomata za ručak i večeru! Korištenje ugostiteljskih usluga počinje večerom na dan dolaska i završava ručkom na dan odlaska.

Dostupan sadržaj u svim sobama i apartmanima: direktna telefonska linija, TV s kabelskom, minibar, sef, kada i tuš, sušilo za kosu, klima, grijanje, besplatan WiFi.

Bez obzira želite li upijati sunce ili uživati s djecom u vodenim radostima, bazeni našeg hotela idealni su za sve. Naši unutarnji bazeni savršen su izbor, nudeći opuštajuću atmosferu bez obzira na vremenske uvjete. Jedan je u sklopu hotela, a jedan u SPA centru.

Jeste li čuli da su se u Family hotelu Lišanj pojavila čarobna vrata kroz koja putuje neobičan miš? Pridružite nam se od petka 19.05. pa sve do nedjelje 21.05. u zabavnim i čarobnim avanturama veselog miša mišELa i njegovih prijatelja!

Oni su za vas pripremili poseban tematski edukativno zabavni program pun igre i plesa. Od plesnog izazova, mišogradskih priča, olimpijade "a la mišEL" pa sve do subotnje disco groznice. Ne smijemo zaboraviti i radionicu izrade čarobnih štapića kako bi iščarobirali savršen obiteljski vikend!

PETAK 19.05.

15:30-16:00 šetnja hotelom i poziv djece na animacijski program ● 16:00-18:00 "Potraga za mišElovim čarobnim zvjezdicama" (organizirani dvosatni animacijski program s mišELom i kostimiranim animatoricama u animacijskom timu) ● 19:00-20:00 šetnja hotelom i druženje s gostima ● 20:00 -20:30 "mišEL i miŠtrampić u plesnom izazovu"

SUBOTA 20.05.

9:30-10:00 šetnja hotelom i poziv djece na animacijski program ● 10:00-12:00 "Mišogradske priče" (organizirani dvosatni animacijski program s mišELom i kostimiranim animatoricama u animacijskom timu) ● 15:30-16:00 šetnja hotelom i poziv djece na animacijskiprogram ● 16:00-18:00 Olimpijada "a la mišEL" (organizirani dvosatni animacijski program s mišELom i kostimiranim animatoricama u animacijskom timu) ● 19:30-20:00 šetnja hotelom i druženje s gostima ● 20:00-20:30 "mišELova disco groznica"

NEDJELJA 21.05. 9:00 -11:00 fotografiranje i pozdravljanje s gostima

Pregršt sadržaja u ponudi: Lišanj photopoint + popodnevni Kids healthy snack svakodnevno + vesele bojanke i bojice za djecu u sobi na dan dolaska + dječja karting arena prilagođena svim uzrastima i napuhanac u obliku aviona + Kids club i tete čuvalice za djecu od 3 i više godina + Gaming room s PlayStation 5 konzolama (uz prethodnu rezervaciju termina)!

Pridružite nam se u neprekidnoj zabavi uz vrhunski animacijski tim našeg hotela. Naš animacijski program osmišljen je kako bi boravak Vas i Vaše djece bio nezaboravan! Očekujte razne kreativne i zabavne aktivnosti za sve uzraste i spremite se na avanture, stvaranje novih prijateljstava i prekrasnih uspomena.