[ŠPICA SEZONE] Uživajte u ljetovanju u Novom Vinodolskom uz 6 dana/5 noćenja ili 8 dana/7 noćenja na bazi doručka za 2 osobe u Villi Ružica...

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 515,00 €
3.880,27 kn
Uštedi još 19,00 €
143,16 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 19,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Boravišna pristojba i parking uključeni u cijenu! Kupon vrijedi od 08.07. do 26.08.2023.

Villa (Ferienhaus) Ružica osnovana je 2000. godine i već 20 sezona je sinonim za kvalitetan smještaj i usluge. Nudi mogućnost smještaja individualnim gostima s noćenjem i doručkom, kao i grupni smještaj u obliku samoodržavajućih projekata.

Smješteni smo u jednom dijelu kuće što nam omogućava da našim gostima uvijek budemo na usluzi. Poznavanje njemačkog i engleskog jezika olakšava nam komunikaciju s gostima iz raznih dijelova Europe. Sve sobe imaju klimu i TV.

Novi Vinodolski

U središnjem dijelu sjevernog Hrvatskog primorja, iz stare frankopanske utvrde zvane Novigrad, razvio se i proširio uz morsku obalu turistički grad Novi Vinodolski, središte današnje Rivijere Novi Vinodolski.

Rivijera Novi Vinodolski proteže se na otprilike 25 kilometara obale: uz Novi Vinodolski treba posebno spomenuti priobalna mjesta Povile, Klenovica, Smokvica i Sibinj.