Kupon vrijedi za 1 osobu i može se iskoristiti od nedjelje do petka, do 30.06.2023.

BOUTIQUE HOTEL BURA 45 ⁰N je hotel u srcu grada Senja. Ponosno noseći ime koje savršeno opisuje ovaj lokalitet, glavni cilj hotela je unaprijediti turističku ponudu u ovom posebnom i povijesnom dijelu Hrvatske te staviti grad Senj na turističku kartu destinacija važnih za posjetiti iz raznih razloga.

U ponudi Vas očekuju 3 noćenja u jednokrevetnoj sobi s pogledom na trg + 3x bogati buffet doručak + voucher 10% popusta na ručak ili večeru u restoranu Jozefina + besplatan parking + besplatan WI-FI.

Potpuno renoviran, sa savršenom lokacijom važnom ne samo za prolazne goste, s obogaćenim sadržajima kao što su novi a la carte restoran, lobby bar, konferencijska dvorana, privatna hotelska plaža, beach bar, wellness i spa usluge, Boutique Hotel Bura 45 ⁰N je tu da vam pruži svi gosti s modernim smještajem i mjestom bez stresa gdje mogu osjetiti svoje pravo ja, gdje se mogu potpuno opustiti i opustiti te se usredotočiti na istraživanje nevjerojatnog okruženja, bilo da je ljetna ili zimska sezona.

Jednokrevetna soba s jednim krevetom savršen je izbor za kraći boravak, brzo poslovno putovanje ili avanturistu koji će istraživati ​​okolicu Senja, doći na kraju dana u udobnu sobu, tuširati se toplom vodom i dobro prenoćiti. Pogled na gradski trg pruža posebnu povezanost s povijesnim dijelom grada i njegovom baštinom. Sobe su potpuno opremljene sa svime što vam može zatrebati tijekom boravka.

Glavni hotelski restoran ima jednostavnu blagovaonicu za uživanje u doručku u opuštenoj atmosferi. Ima jednostavan, ali ipak suvremeni dizajn izloga s hranom. Izbor hrane prezentira sezonske namirnice domaćih proizvođača. Gosti također mogu uživati ​​u doručku na vanjskoj terasi na glavnom trgu, jer joj se može lako pristupiti iznutra.

Grad Senj je najstariji grad na gornjem Jadranu. Nalazi se u podnožju Kapele i Velebita, najveće planine u Hrvatskoj. Simbol grada je tvrđava Nehaj poznata kao "Nehajska kula". 

Područje grada obuhvaća obalu u dužini od 76 km. Osim po buri, brojnim kulturnim znamenitostima, prekrasnoj prirodi i dugoj povijesti, Senj je poznat i po Senjskom ljetnom karnevalu, najstarijoj i najvećoj manifestaciji te vrste u Republici Hrvatskoj.