Odmor za dvoje u Termama Ptuj - 3 dana/2 noćenja s polupansionom u Grand Hotelu Primus 4*, korištenje bazena Vespasianus te bazena i sauna u Termalnom parku, a sve za 2 osobe...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Antički svijet uživanja u vodenim blagodatima nikad nije bio bliži! Prije kupnje izaberite TJEDNU (nedjelja-petak) ili VIKEND (petak-nedjelja) opciju! Kupon vrijedi od 12.06. do 22.06.2023.

GRAND HOTEL PRIMUS 4* je dobio ime po slavnom rimskom vojskovođi Marku Antoniju Primusu koji je ime najstarijega slovenskog grada Ptuja prvi pronio svijetom. 

Utočište je za sve koji žele vratiti vitalnu energiju i okružiti se zdravljem, harmonijom i dobrim osjećanjem. Zajedničko im je da proizlaze iz čovjekove nutrine, zato Vas u Grand hotelu Primus potiču da se zdravom prehranom, aktivnim odmorom i wellness tretmanima vratite sebi te iznova uspostavite unutarnju ravnotežu. U Grand hotelu Primus na prvom ste mjestu Vi.

Elegantna i udobna economy, dvokrevetna soba ima balkon, francuski ležaj širine 160 cm, kupaonicu s tušem i WC-om te pisaći stol.

Cijena uključuje i neograničeno kupanje u bazenima Vespasianus (na dan dolaska od 11 h i na dan odlaska do 14 h) + 2x dnevno ulaz u bazene i saune u Termalnom parku + korištenje ogrtača za kupanje!

Bazeni Vespasianus

Prepustite se smirenom ozračju kupališta i blagotvornosti ptujske termalne vode, zaplivajte u velikom bazenu s prolazom u vanjski dio bazena ili uživajte u radostima mjehurića u dva masaža bazena. Pićem, laganim obrocima i slasticama možete se okrijepiti u baru uz bazen. 

Termalni Park

Tijekom hladnijih mjeseci zagrijte se, zaplivajte i zabavljajte se u zagrljaju ptujske termalne vode u unutarnjemu termalnom parku u Termama Ptuj. Točku na i termalnim doživljajima dodat će opuštanje u saunama, i ono u vinskoj bačvi, mnogobrojne masaže i bogat program aktivnosti. 

U unutarnjem dijelu termalnog parka možete zaplivati u šest bazena te u jednom vanjskom. Posebnost je sigurno tobogan sa zvučnim i vizualnim efektima. Neka vas opuštaju mjehurići. Tko ne bi uživao u žuboru toplih masažnih bazena? Dva malo udaljena masažna bazena čekaju da u njih uronite!