TOP ponuda za sve maturante - ONLINE pripreme za polaganje državne mature 2023. iz MATEMATIKE razine B već od 23 eura s uključenih 60 minuta konzultacija s profesorom!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 39,00 €
293,85 kn
Ušteda 41%
Cijena 23,00 €
173,29 kn
Uštedi još 2,00 €
15,07 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 2,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi za 1 osobu i može se iskoristiti do 20.06.2023.

Paketi matematike B razine: Spas u zadnji čas / Skraćena verzija / Proširena verzija 

+ 1 individualne konzultacije od 60 minuta s profesorom preko online platforme + fleksibilno vrijeme pristupa tečaju za polaznika + mogućnost izvještaja roditelju nakon konzultacija

Matura bez stresa? Moguće!

Nudimo vam video materijale riješenih zadataka iz prošlogodišnjih matura koje možete pogledati u udobnosti vašeg doma i u vrijeme koje to vama odgovara!

Za vas smo pripremili različite verzije, ovisno o količini riješenih zadataka. Više o samim tečajevima možete pronaći na stranici www.zlatnirez-poduke.hr.

Za sve dodatne upite možete kontaktirati centar Zlatni rez putem maila info@zlatnirez-poduke.hr ili telefonski na 0919512769.

Po kupnji i primitku kupona OBAVEZNO kontaktirati Zlatni rez kako biste dobili pristupne podatke za kupljeni tečaj.

Centar za poduku Zlatni rez fokusiran je na individualni pristup i raznolikost ponude. Naši paketi kreirani su od strane stručnjaka iz pojedinog područja te su prilagođeni određenom uzrastu. Naglasak je na kvaliteti, jednostavnoj primjeni i fleksibilnosti. Povratne informacije naših polaznika pokazuju nam da se krećemo u pravom smjeru i to nam daje poticaj za daljnji rast i razvoj!

Vodimo se mišlju da je svatko sposoban naučiti i usavršiti znanje, samo je pitanje kvalitetne pripreme! Tu uskače Zlatni rez s ponudom svojih tečajeva koji će svakog polaznika maksimalno pripremiti. Uvjerite se i sami i poklonite nam Vaše povjerenje kako bismo zajedno ostvarili odlične rezultate!