Istražite ljepote Kozja u Sloveniji - Kozjanski Dvor 3* poziva Vas na 3 dana i 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe uz opuštanje u hotelskim saunama i ulaznice za Termaliju Relax u Termama Olimia...

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ne propustite priliku za nešto sasvim drugačije, a vaš duh i tijelo bit će preporođeni... Kupon vrijedi do 30.06.2023.

Kozjanski dvor je hotel 3* koji raspolaže sa 10 soba sa 28 ležajeva. Ima Sauna svijet koji nudi opuštanje u finskoj i IR sauni te prekrasan ZEN kutak, restoran sa 50 sjedećih mjesta, natkrivenu terasu i kavanu. U 2021. godini, uz ribnjak, uredili smo i Court bar i terasu koja se također može iznajmiti za privatne događaje ili poslovne sastanke.

Onog trenutka kada uđete u Kozjanske dvore osjećat ćete se kao kod kuće. Topli i autentični osmjesi na licima osoblja dat će vam do znanja da ste napravili pravi izbor. Vaše tijelo će se probuditi potpuno napunjeno nakon spavanja na našim udobnim novim krevetima. Svježe renovirani interijer Kozjanskog dvora nudi savršen bijeg od užurbane i pretrpane svakodnevice.

Renoviran i moderan restoran kapaciteta 50 sjedećih mjesta s pogledom na jezerce dočarat će vam ugodnu atmosferu i razmaziti vas bogatom ponudom glavnih jela i slastica. Nudi a la carte ponudu, prigodne nedjeljne ručkove, proslave, obljetnice, privatne zabave... U ponudi Vas očekuje 10% popusta na hranu i piće!

Wellness prostor opremljen je s 2 saune, ZEN kutkom i terasom s pogledom na privatno malo hotelsko jezero. Naši gosti imaju besplatno parkiralište i pristup stanici za e-punjenje.

Za potpuno opuštanje očekuju Vas korištenje sauna (finska i IR) u Kozjanskom dvoru te 1 ulaznica za 2 osobe za Termaliju Relax u Termama Olimia...

TERMALIJA RELAX - TERME OLIMIA

Kad već u nazivu nalazimo "opuštanje", jasno je da u Termaliji Relax na jednom mjestu možemo iskusiti mnoge opuštajuće užitke. Znajući da svatko ima svoj način opuštanja, obratili smo pozornost na sve vrste termalnih i netermalnih mjehurića koji će vas obaviti tijekom vašeg posjeta. 

Termalija Relax prava je vodena oaza - bazeni, brza rijeka, gejziri, whirlpool, vodene masaže i saune.

... a ako Vas uhvati želja za rekreacijom, u ponudi Vas očekuje i 1 besplatni najam bicikala za 2 osobe u trajanju čak 3 sata!

Za ljubitelje biciklizma pripremili smo biciklistički vodič sa rutama i slikama koje će vas odvesti preko brežuljaka i dolina Kozjanskog. Gosti Kozjanskog dvora mogu iznajmiti bicikle za istraživanje staza i lokalnih znamenitosti. Kozjansko je brežuljkasto područje u srcu Kozjanskog regionalnog parka. Netaknuta priroda Vetrnika zasigurno će vas inspirirati.

Zavojite staze, netaknuta priroda, šumsko bilje i životinje, prekrasni vidici i udaljenost daju osjećaj doma. Samo nekoliko koraka od Kozja, možete istražiti očaravajuće staze koje vijugaju kroz vinograde i preko valovitih brežuljaka Vrenske gorce, Buča, Zeča i Zdola.

Kozje se nalazi u srcu Regionalnog parka Kozjansko koji je dio mreže Natura 2000 i ima MAB (Čovjek i biosfera) status UNESCO-a. Park se može pohvaliti bogatstvom prirodnih znamenitosti i izvanrednom bio raznolikošću. Sačuvani su i mnogi spomenici kulturne baštine, kao što su kaštel Podsreda, dva stupa u trgovištima Podsreda i Pilštanj, Lurdska jama u Zagorju, Gruska jama i niz drugih znamenitosti.