Do vitke linije uz 80% popusta i paket od 18 vrhunskih tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela u Wings of Beauty u Zagrebu!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket uključuje: 2x UZV kavitacije + 4x elektrostimulacije + 4x lipolasera + 4x limfnih drenaža + 4x body wrapping! Vakumska radiofrekvencija GRATIS! Kupon vrijedi do 30.07.2023.

LIPOLASER

Radi se o modernijoj tehnologiji u svijetu liposukcije, što je ipak na neki način standard u svijetu kad je u pitanju oblikovanje tijela. tretman uklanja neželjene naslage masnog tkiva s određenih dijelova tijela, poput primjerice, ruku,  nadlaktica, gornjeg i donjeg dijela leđa, trbuha, nogu, odnosno natkoljenica i kukova, stražnjice, vanjske i unutrašnje strane bedara, itd… LIPO LASER je u potpunosti siguran i bezbolan tretman koji koristi najnoviju niskoenergetsku hladnu lasersku tehnologiju , te time smanjuje obujam i naslage masnoća na gotovo svim dijelovima tijela bez ikakvog operativnog zahvata i ne zahtjeva oporavak nakon tretmana, te nema nikakvog crvenila.

BEAUTY GLOW TRETMAN
Tretman započinjemo sa detaljnim čišćenjem kože nogu i skidanjem mrtvih stanica koje se stvaraju vanjskim utjecajima. Zatim slijedi piling nogu sa morskom solju te laganim umasiravanjem pilinga. Nakon pilinga omotavamo noge posebnom wellness folijom te s tim postižemo termo učinak na kožu. Zatim slijedi odstranjivanje folije i pilinga uz Glow anticelulitnu  masažu posebnim pokretima kojim dobivamo prokrvljenost tkiva i glatkoću kože. Pri takvoj masaži vidljivi celulit se vidno smanjuje, koža dobiva čvršći tonus, sjaj i elastičnost. Kao šećer na kraju specijalnim kremama izvodimo njegu i dodatno učvršćivanje. Izgledajte sjajno uz novo kreirani BEAUTY GLOW tretman. Rezultat je vidljiv već nakon prvog tretmana.

ULTRAZVUČNA KAVITACIJA

Trenutno je ovo jedan od najpopularnijih tretmana među ženama jer se bez kirurške intervencije mogu riješiti celulita i masnih naslaga, a rezultati su vidljivi već nakon prvoga tretmana. Ultrazvučna je kavitacija jedan od anticelulitnih i tretmana za mršavljenje a služi uklanjanju celulita, masnih naslaga te izgleda narančine kore na kritičnim dijelovima Vašega tijela. Ultrazvučnom kavitacijom mogu se tretirati svi kritični dijelovi tijela: trbuh, bedra, stražnjica pa i nadlaktice. Kavitacija se koristi i kao metoda mršavljenja, no mnogo je učinkovitija za preoblikovanje tijela jer razbija celulit, hrani kožu te reaktivira cirkulaciju, a djeluje i kao detoksikacijska metoda izbacujući iz tijela štetne tvari i toksine.

ELEKTROSTIMULACIJA

Posjeduje posebne module s programima za mršavljenje, limfnu drenažu, učvršćivanje i jačanje mišića tijela. Tijekom 30  minuta tretmana elektrostimulacije mišići obavljaju jednak rad kao 3 sata aktivnoga vježbanja u teretani. Tretman poboljšava cirkulaciju i oksigenaciju tkiva što ubrzava staničnu obnovu i čisti kožu koja postaje sjajna, zaglađenija i zdravija. Aktivira se metabolizam, sagorijevaju ugljikohidrati i aktivira lipoliza odnosno otapanje masnih stanica. Ujedno se uklanjanja višak tekućine i otpadnih tvari.

LIMFNA DRENAŽA

Sjedilački način života, stresni dani na poslu i brza putovanja ostavljaju tragove na vašem tijelu. Limfna drenaža je terapija kojom se metodom upuhivanja zraka stvara pritisak na točno određene dijelove tijela, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina. Terapijom se potiče funkcija limfnog sustava pa se tako brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i suvišne tekućine. Cjelokupni tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i boli koja je eventualno bila prisutna ranije.

BODY WRAPPING

Body wrapping je anticelulitna metoda kojom istodobno oblikujemo tijelo te smanjujemo njegov obujam. Već sam naziv „body wrapping“ govori nam da je riječ o postupku omatanja tijela u kombinaciji s posebnim kozmetičkim proizvodima osmišljenim za body wrapping. Omatanjem tijela posebnom folijom osigurava se bolje prodiranje fitoaromatskih sastojaka iz proizvoda za body wrapping u kožu i potkožno tkivo, gdje aktivni sastojci obavljaju željene učinke razgradnje i detoksikacije. Dodatno osobu stavljamo u termo deku kako bi postupak bio što brži i učinkovitiji.