NOVO - elegantan Hotel Villa Schubert 4* u šarmantnoj Iki poziva Vas na odmor na 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka i večere u 3 slijeda, a sve za 2 osobe...

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nalazi se u malom mjestu Ika, u srcu Kvarnerske rivijere, tik uz more i poznatu 12 kilometara dugačku šetnicu Lungomare koja povezuje Volosko i Lovran... Dijete do 5 godina u krevetu s roditeljima GRATIS! Kupon vrijedi od 01.06. do 30.06.2023.; zauzeti termini 09.06. i 10.06.

HOTEL VILLA SCHUBERT izgrađen je krajem 19. stoljeća i nakon 50 godina rada pod imenom Hotel "Ika", 2014. godine je potpuno renoviran te mu je vraćeno izvorno ime koje asocira na sjaj Austro-Ugarske Monarhije za čijom vladavinom je izgrađen.

Nalazi se u malom mjestu Ika, u srcu Kvarnerske rivijere, tik uz more i poznatu, 12 kilometara dugačku šetnicu Lungomare koja povezuje Volosko i Lovran.

Hotel raspolaže sa 17 klimatiziranih soba s besplatnim pristupom internetu i parkingom u blizini (uz doplatu). 

Prekrasna šljunčana plaža ispred hotela, ukusna kava i fini kolači u našem beach baru ili pak intimna večera s pogledom na zalazak sunca u našem restoranu "Bellevue", nude najljepši doživljaj ovog kraja.

Ika se ponosi brodograditeljskom tradicijom, a danas simbolizira tipično šarmantno ribarsko mjesto koje svojim uskim uličicama, predivnim secesijskim vilama, čistim morem i gastronomskom ponudom nudi miran odmor, ali i mogućnosti za zabavu i sportske aktivnosti na moru kao plivanje, ronjenje i jedrenje. 

Odlična prometna povezanost čini ga i savršenom polazišnom točkom za izlet u Istru, na otoke, Učku ili Gorski Kotar.