TOP ponuda i slasna ideja za gastro užitak - Pappar bistro & bar na zagrebačkom Bundeku poziva Vas na Pappar bacon burger s prženim krumpirićima za 2 osobe!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bistro & bar gostoljubive atmosfere s kreativnom kuhinjom koncipiranom da aktivira sva osjetila... Kupon se može iskoristiti do 31.07.2023.

Oaza u Novom Zagrebu u kojoj ćete naći prostor i vrijeme za vaš coworking, evente, poslovne ručkove i večere, private VIP večere, ili ispijanje mirnih kava uz planiranje dana pred vama...

Ponuda uključuje Pappar bacon burger - 180 g blago odležane junetine u brioche pecivu s topljenim cheddar sirom, hrskavom pancetom, prženim hrskavim lukom, papar umakom, mixom svježih lisnatih salata - i prženi krumpirići za 2 osobe!

2020. godine otvoren je PAPPAR bistro & bar u sklopu Bundek centra u Zagrebu. Restoran je fokusiran na kvalitetnu ponudu i posebnu vrhunsku uslugu. Svakoga dana Pappar je savršena baza, od jutarnje kave i kolača, ukusnog ručka do fine večere i večernjih druženja. Za naš uspjeh najzaslužnija je naša pappreno dobra ekipa mladih, veselih zadovoljnih zaposlenika i ugodna atmosfera u kojoj radimo.

Pappar je sofisticiran, suvremeni restoran, podijeljen na dva različita prostora, Bar i Restoran. Elegantan i profinjen prostor u kojem iskustvo blagovanja postaje jedinstveno putovanje: osjećaj da ste na vrhu svijeta, a opet ugodno smješteni u elegantnom a nepretencioznom ambijentu prepuštajući se vrhunskom gastronomskom iskustvu. Moderan interijer restorana potpisuje autorski tim renomiranog beogradskog arhitektonskog ureda A3 ARCHITECTS.

Pazimo da su nam obroci nutritivno bogati i šaroliki kako bi obrok kod nas bio ne samo da se zasitite, nego puno više od toga. U našoj ponudi koristimo najviše lokalne dobavljače i sva hrana koju vam poslužimo visoke je kvalitete.

Konzumacija isključivo u restoranu! Piće nije uključeno u cijenu kupona.