FIRST MINUTE ljetovanje u ŠPICI SEZONE u Šibeniku - 3 dana/2 noćenja u standard ili superior sobi na bazi doručka i večere u 3 slijeda u Hotelu Panorama 4*, a sve za 2 osobe po odličnoj cijeni!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Elegantan hotel smješten pokraj Šibenskog mosta sa kojeg se pruža jedinstven pogled na grad Šibenik... Kupon vrijedi za 05.06. - 24.09.2023., ovisno o odabranoj opciji

HOTEL PANORAMA 4*

Izvan gradske vreve a nadohvat ruke, hotel Panorama je idealno rješenje za  poslovne susrete i sve one željne odmora.

Hotel je potpuno preuređen a svojom lokacijom omogućuje jednostavnu prometnu povezanost. Pored hotela se nalazi elegantan bazen sa ležaljkama, sa fantastičnim pogledom na Šibenik i ušće rijeke Krke. 

Svojim gostima hotel nudi ukupno 36 hotelskih soba: 16 standard soba i 20 superior soba. Sve sobe su opremljene TV i SAT TV uređajem, Wi-fi Internetom, telefonom, kupaonom sa tuš kabinom i WC-om.

Aperitiv bar, sa poslugom u sobu, na raspolaganju je 24h na dan.

Velika se pozornost daje gastronomskoj ponudi hotela pa zato ne čudi što je preuređeni restoran La Vista Restaurant & Bar prepoznat kao ciljano gastro odredište. Jelovnik se sastoji od velikog izbora mesnih i ribljih specijaliteta a okosnicu ponude činu mediteranski način pripreme jela te obrade namirnica – domaći proizvodi i začini te vlastito maslinovo ulje.