Mini paket za mršavljenje i oblikovanje tijela - 1x MED2CONTOUR za veliku regiju, 2x lipo laser, 2x limfna drenaža i 2x TESLA u beauty salonu Pink Beauty u centru Zagreba!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pink Beauty Centar za ljepotu osnovan je sa jednim ciljem: da klijentima ponudi svjetski poznate i priznate tretmane za lice i tijelo po najvišim standardima! Kupon vrijedi do 31.07.2023.

MED2CONTOUR svjetski je poznat i priznat uređaj, a nalazi se i u našem Pink Beauty centru za ljepotu. Radi se o možda najpopularnijem tretmanu za mršavljenje i oblikovanje tijela na tržištu, koji se s pravom smatra alternativom liposukciji. Razlog tome je taj što Med Contour uređaj istovremeno kombinira čak 3 različita načina djelovanja: ultrazvuk (UV), limfnu drenažu i vakuum. To znači samo jedno – odlični rezultati su osigurani.

Pomoću nekoliko različitih aplikatora, u mogućnosti smo vidljivo smanjiti obujam tijela (cca 2.5cm nakon prvog tretmana), smanjiti ili u potpunosti ukloniti celulit, zategnuti kožu tijela, osigurati dugotrajne rezultate. Prvi rezultati mogu se osjetiti i vidjeti već nakon prvog tretmana, no za maksimalne rezultate najčešće je potrebno napraviti nekoliko tretmana (4 – 6). 

TESLA SCULPT je tretman oblikovanja i toniranja tijela trenutno je najtraženiji tretman te vrste na tržištu. Razlog? Taj što je u samo 30 minuta (koliko traje jedan tretman) moguće postići isti efekt kao da ste napravili čak 30.000 trbušnjaka! Još bolja vijest je ta što se tretman može koristiti na svim dijelovima tijela.

Brand Pink Beauty polako, ali sigurno postaje prepoznatljivo lice u svijetu beauty salona, gdje možete napraviti čak 15 vrhunskih "hollywoodskih tretmana", od čega ćemo ovdje izdvojiti samo neke: Med 2 Contour, 7D HIFU, CoolSculpting, Tesla Sculpt, Microneedling, Celluma LED terapija i mnoge druge!
U ovoj ponudi očekuju Vas 1x MED CONTOUR za veliku regiju, 2x lipo laser, 2x limfna drenaža i 2x TESLA!

Tesla Sculpt je nekirurški i neinvazivan aparat, koji koristi magnetsku stimulaciju kako bi se stimuliralo mišićno tkivo. Magnetni valovi prodiru duboko u tkivo, simulirajući efekt treninga visokog intenziteta. Tretirati se mogu sljedeće zone na tijelu: trbuh, stražnjica, biceps, triceps, bedra, listovi. Prvi vidljivi rezultati Tesla Sculpt tretmana očekuje se kroz 2-4 tjedna, ovisno o broju odrađenih tretmana, njihovom intenzitetu, kao i o tretiranoj zoni.

Smješteni smo u samom centru grada, u jednoj od najljepših zagrebačkih ulica na adresi: Nova Ves 65A. Nudimo ljubazan i profesionalan pristup u ugodnoj atmosferi!

LIMFNA DRENAŽA jedna je od najčešće korištenih metoda za stimulaciju organizma, pomoću koje ubrzavamo razmjenu tvari u organizmu, uklanjajući pritom otpadne tvari i višak tekućine iz tijela.

Radi se o medicinsko-kozmetičkom čija je primarna zadaća poticanje razgradnje celulita i smanjenje obujma tijela, ali je i odličan alat za ukupnu detoksikaciju organizma.Limfna drenaža je glavna potpora prilikom korištenja drugih aparaturnih tretmana za oblikovanje tijela i mršavljenje. Sama po sebi nema oku vidljivih rezultata, no nužna je za brže i sigurnije rezultate prilikom tretmana drugim aparatima. 

LIPO LASER tretman spada u inovacije na području laserske tehnologije te se smatra jednom od najboljih nekirurških alternativa liposukciji. Odličan je izbor za brzu, jednostavnu i sigurnu redukciju masnih stanica.

Radi se o diodnom laseru najnovije generacije, koji na točno određenim valnim duljinama stimulira masne stanice smještene duboko ispod površine kože. Tako se potiče proces oslobađanja sadržaja (masnog tkiva) u međustanični prostor, koji se potom prirodnim putem eliminira iz tijela.