Idila baranjskih krajeva uz odmor u ladanjskoj kući Mikin dol 4* - 3 dana/2 noćenja u sobama ili studio apartmanu na bazi doručka za 2 osobe i neograničeno korištenje hidromasažnog bazena...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravišna pristojba uključena u cijenu! Djeca do 7 godina u krevetu s roditeljima GRATIS! Kupon vrijedi do 30.07.2023.

PRIČA O LADANJSKOJ KUĆI

Šećući Baranjom, ne tako davne 2006.g., naišli smo u selu Draž na zapuštenu i u šipražje zaraslu, stoljetnu panonsku kuću koja nas je opčinila svojom ljepotom.

Istoga trenutka poželjeli smo obnoviti kuću kako bi je zaštitili od daljnjeg propadanja i urediti okoliš kako bismo mogli uživati u toj oazi mira i ljepote netaknute prirode. Kuća je smještena na osami, okružena šumom i prekrasnim vidikovcima što pruža gostima privatnost i mir.

Na vidikovcu ispred kuće smješten je hidromasažni bazen u kojem je posebno lijep ugođaj boraviti u predvečerje pri zalasku sunca. U okviru okućnice nalazi se prostor za pripremu hrane na otvorenom, mjesto za logorsku vatru, voćnjak, vinograd i vrt kao i dječije igralište. U kući i oko nje izloženi su uporabni predmeti i alati prošlih vremena.

Sobe imaju kupaonicu, klima uređaj, TV ravnog ekrana, fenomat.

Iako je kuća na osami, na brdu, centar sela Draž je udaljen samo 500 metara od kuće. Tu su trgovina i pošta. Uređena plaža, koju zovu baranjski Zrč udaljena je samo 5 minuta automobilom (oko 1,5 km ) i posebno je pogodna za djecu.