[SRPANJ] Ljetovanje u špici sezone u Resortu Dalmacija u Zaostrogu na Makarskoj rivijeri - 4 dana/3 noćenja ili 8 dana/7 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi od 01.07. do 29.07.2023.

RESORT DALMACIJA smješten je uz samu plažu u mjestu Zaostrogu, 35 km južno od Makarske,  u pravcu Dubrovnika i prostire se na 14.000 m2. Okružen je netaknutom prirodom i borovom šumom. Smještaj je ugodan, jednostavan, sa šarmom nekadašnjih ljetovanja, a smještajni kapaciteti sastoje se od paviljona, bungalova i camping mjesta.

 

Resort nudi luksuz današnjeg vremena, miris iskonske Dalmacije, boravak u okruženju borova i maslina, kupanje u čistom moru, šetnje po čistom zraku, koji dolinom Neretve lagano struji s planinskih vrhova Dinarida prema Hvarskom kanalu, otklanjajući sparinu i otkrivajući zvjezdano nebo u večernjim satima. 

Resort Dalmacija ima bungalove (u svakom bungalovu se nalazi dupli krevet za roditelje s mogućnošću rastavljanja i jedan krevet na kat za djecu, hladnjak, TV, klima uređaj, kupaonica) te sobe i paviljone (svaka soba standardno opremljena, funkcionalnim namještajem, hladnjakom, TV-om, klima uređajem te kupaonicama).

Resort nudi gostima doručak je od 8 do 10h i večeru u aranžmanu polupansiona od 18 do 20h. Restoran je uz samu šetnicu, s natkrivenom terasom i dijelom otvorene terase, tako da gostima može ponuditi svjež ugođaj od izlaska do zalaska sunca, kao i ambijent zvjezdanog neba uz svijeće i večernji šum mora.  

Zaostrog je turističko naselje na Makarskoj rivijeri udaljeno od Makarske oko 35 km. Prvi se put u pisanim spomenicima spominje 1494.g., ali se život na tim prostorima odvijao i u dalekoj pretpovijesti, o čemu svjedoči i granitni ručni žrvanj iz mlađeg kamenog doba, pronađen na Viteru, brdu iznad Zaostroga 1953.g. Zaostrog su nastanjivali stari Iliri, što potvrđuju brojne nekropole (gomile).