Obiteljski odmor na 3 dana i 2 noćenja u Standard mobilnim kućicama ili Standard apartmanima za do 4 osobe u Holiday Resortu Medveja 3* podno Učke...

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

EXTRA pogodnost: ručnici, posteljina i završno čišćenje (pri odlasku) te parking uključeni u cijenu! Kupon vrijedi od 26.05. do 22.06.2023.

HOLIDAY RESORT MEDVEJA 3* smješten je pored predivne dugačke šljunčane plaže u zelenoj uvali nedaleko Opatije. Okružen mediteranskim zelenilom u podnožju planine Učke, predstavlja savršeno mjesto za kampiranje na Opatijskoj rivijeri.

Udobno se smjestite u 23 m2 Standard mobilne kućice i uživajte u potpunom komoditetu koji vam dopušta buđenje u okruženju zelenila.

Sadržaj: spavaća soba sa bračnim krevetom (140 x 200), spavaća soba s odvojenim krevetima (70 x 190), kupaonica sa tušem i WC-om, terasa, dnevni boravak, klima uređaj, opremljena kuhinja (kuhalo za vodu, štednjak na plin, hladnjak).

Uživajte u prelijepo uređenim i klimatiziranim Standard apartmanima veličine 32m2.

Sadržaj: spavaća soba s odvojenim krevetima (2 x 80 x 190) i dnevna soba s trosjedom na razvlačenje (80 x 190), kupaonica s tušem i WC-om, balkon s pogledom na park, klima uređaj, opremljena kuhinja, kabelska TV, sušilo za kosu

Raskošna kulisa planine Učke nudi mnoštvo planinarskih staza, šetnica i ostalih rekreativnih sadržaja u kojima možete uživati za vrijeme kampiranja u Medveji. Nakon izleta u planinu možete se osvježiti kupanjem u moru udaljenom samo nekoliko koraka od kampa. Na plaži vas očekuju brojni vodeni sportovi, kao što su ronjenje, parasailing ili kanuing te raznoliki zabavni programi.

Očekuje Vas i voucher od 15% popusta na konzumaciju iznad 30 eura u restoranu Medvejica!

Za vrijeme vašeg boravka u Medveji, ne propustite kušati gastronomske specijalitete u a la carte restoranu Medvejica u kojemu možete naručiti razne tjestenine, pizze i jela s roštilja. Osim toga, na plaži se nalaze brojni restorani i cafe barovi u kojima ćete u bilo koje doba dana pronaći nešto za jelo ili piće.