Obiteljski odmor u Valamar Parentino Hotelu 4* u Poreču - 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 odrasle osobe i do 2 djece do 14 godina...

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi do 07.06.2023. Isključeni termini 26.05.23.; 27.05.23. i 28.05.23.

Na samo 5 minuta šetnje od starog grada Poreča u blizini prekrasne šljunčane plaže Val Parentino Family nalazi se Valamar Parentino Hotel – idealno mjesto za aktivan i zabavan obiteljski odmor.

Superior trokrevetna soba s balkonom ima bračni krevet ili odvojene krevete (180x200) i sofu, kupaonicu s tušem / kadom, klimatizaciju, dječji TV program, LED SAT TV, sef, sušilo za kosu, telefon s izravnim biranjem te Wi-Fi.

Standardna obiteljska soba s balkonom ima bračni krevet ili odvojene krevete (180x200) i kauč, kupaonicu s tušem / kadom, klimatizaciju, dječji TV program, LED SAT TV, sef, sušilo za kosu, telefon s izravnim biranjem te Wi-Fi.

U Valamar Parentino Hotelu svaki doživljaj možete začiniti dobrom hranom i kapljicom. Hotelski restoran Mediterraneo svakodnevno poslužuje vrhunski buffet doručak i večeru koristeći lokalne sastojke i morsko podneblje kao inspiraciju za zdravu mediteransku prehranu. 

Obiteljska plaža Val Parentino nalazi se 200 m od hotela Valamar Parentino. Zbog vrhunske opremljenosti i sadržaja spada u red najboljih Valamarovih plaža s oznakom kvalitete Val. Plaža je zaštićena hladovinom borova i pruža očaravajući pogled na povijesni centar Poreča, a nudi i brojne sportske, zabavne i gourmet sadržaje.

Antički grad Poreč, jedno od najpopularnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj smiješi vam se na zapadnoj obali poluotoka Istre. 

U svojoj atraktivnoj povijesnoj jezgri još uvijek čuva najljepši spomenik ranobizantske umjetnosti na Mediteranu – Eufrazijevu baziliku iz 6. stoljeća pod zaštitom UNESCO-a. Spojite opuštanje na uređenim plažama s istraživanjem prirodnih i povijesnih atrakcija Poreča i okolice.