[ŠPANSKO] Tretmani saveznici u borbi protiv viška kilograma i celulita - La Camilla beauty bar u Zagrebu donosi Vam mini pakete od 9 učinkovitih tretmana za oblikovanje tijela, za samo 60 eura!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon, odnosno svi tretmani moraju se iskoristiti do 30.07.2023.

TESLA

Najnoviji tretman za oblikovanje tijela koji je tek od nedavno dostupan u Europi uspijeva upravo to i čini ono za što se često misli da nije moguće – izgrađuje mišićnu masu dok istovremeno otapa suvišne masnoće! Kontrakcije mišića jačaju i učvršćuju mišićna vlakna – pružajući rezultate usporedive s rezultatima intenzivnog treninga – podignuta i tonirana stražnjica, definirane ruke, zategnutija bedra, ravniji i zategnut trbuh. Rast mišića, otapanje masnoće, tretman protiv celulita, tretman mršavljenja.

LIPOLASER

Terapija laserom niskog intenziteta dovodi do rastapanja masti koje se nalaze u masnim ćelijama. Pod utjecajem laserskih zraka membrana masne ćelije postaje privremeno porozna, omogućavajući tako rastopljenim mastima da napuste ćeliju i akumuliraju se u među-ćelijskom prostoru. Masti između ćelijskog prostora tijelo prirodno izbacuje kroz probavni i limfni sistem koji se obnavlja uz nutricionističku podršku, limfnu masažu, terapiju rehidracije i na druge načine. Tretmani lipolaserom su jednostavni i bezbolni. Jedan tretman traje 30 minuta. Ono što je bitno je obavezan unos bar 2L vode dnevno. 

KAVITACIJA

Tretman razbijanja masnog tkiva kavitacijom je efektivan tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na struku, bokovima, bedrama, stražnjici, nogama i rukama. 

Ova superiorna metoda ciljano razbija masne stanice koje nakon razbijanja jednostavno nestaju!