NOVO! Napravi vrhunski sladoled u udobnosti svog doma sa Vivitom - osvježavajuća ponuda Nemox aparata za sladoled za samo 29 eura uz besplatnu dostavu za cijelu Hrvatsku!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Besplatna dostava ili osobno preuzimanje u trgovini na adresi Dragutina Rakovca 3 u Varaždinu! Kupon vrijedi do 08.07.2023.

NEMOX je jedno od najpoznatijih imena manjih aparata za proizvodnju sladoleda za restorane, hotele i domaćinstva, s ukupnim iskustvom dužim od 30 godina.

Aparat je kompaktan i lako se čisti, a proizvodi sladoled za 6 osoba u samo 20-30 minuta! Volumen posude je 1 litra. Smrznuta posuda održava temperaturu od -10°C oko 2 sata.

Svi aparati imaju funkciju za pripremanje gelata, sladoleda, sorbeta i granite svih mogućih okusa. Hermetički zatvorene duple stijenke posuda. Miješanjem upravlja elektromotor. Posuda ima elegantan dizajn i izgleda atraktivno na stolu kao posuda za led ili hladnjak za boce.

Odmah nakon kupnje i primitka kupona obavezna prijava na mail prodaja1@vivitafood.hr s priloženim kuponom i podacima za dostavu! Paket se šalje odmah po dogovoru i potvrdi kupona sa svim potrebnim informacijama za dostavu, a trebao bi stići kroz najviše 5 radnih dana od trenutka narudžbe na području cijele RH.