Nezaboravan obiteljski odmor u Novom Vinodolskom - 2 ili 3 noćenja na bazi ALL INCLUSIVE LIGHT usluge u Family Hotelu Lišanj za 2 odraslih i do 2 djece do 12 godina i pregršt sadržaja...

Super cijena 469,00 €
3.533,68 kn
Uštedi još 24,00 €
180,83 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 24,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ljepote Novog Vinodolskog i sadržaji hotela Lišanj idealna su kombinacija za savršen obiteljski odmor... Dijete do 3 godina na ležaju s roditeljima ili dječjem krevetiću GRATIS! Kupon vrijedi od 08.06. do 11.06.2023.

HOTEL LIŠANJ

Dva različita identiteta spojena u jednom hotelu sa 168 ukusno uređenih soba. Eklektična mješavina  povijesne i prijateljski povezane sa djecom obnove čini idealnu kombinaciju za obiteljski odmor u hotelu Lišanj u Novom Vinodolskom.

ALL INCLUSIVE LIGHT - doručak, ručak i večera te uključena pića iz šankomata za ručak i večeru! Korištenje ugostiteljskih usluga počinje ručkom na dan dolaska i završava doručkom na dan odlaska.

EXTRA pogodnost - 10% popusta na konzumacije i usluge na vanjskim prodajnim punktovima hotela (Caffe bar na plaži, najam ležaljki na vanjskom bazenu s morskom vodom, itd...)!

Dostupan sadržaj u svim sobama i apartmanima: direktna telefonska linija, TV s kabelskom, minibar, sef, kada i tuš, sušilo za kosu, klima, grijanje, besplatan WiFi.

Bez obzira želite li upijati sunce ili uživati s djecom u vodenim radostima, bazeni našeg hotela idealni su za sve. Naši unutarnji bazeni savršen su izbor, nudeći opuštajuću atmosferu bez obzira na vremenske uvjete. Jedan je u sklopu hotela, a jedan u SPA centru. Usto, opustite se i u sauni, i rekreirajte u hotelskoj teretani (samo za osobe starije od 16 godina) i na polivalentnom igralištu u sklopu hotela!

Pregršt sadržaja u ponudi: Lišanj photopoint + vesele bojanke i bojice za djecu u sobi na dan dolaska + popodnevni Kids healthy snack svakodnevno + dnevni animacijski programi za djecu + dječja karting arena prilagođena svim uzrastima i napuhanac u obliku aviona + Kids club i tete čuvalice za djecu od 3 i više godina + dječji animacijski program u dvije dobne skupine - MINIS 3 - 6 godina i MAXIS 7 - 12 godina + Gaming room s PlayStation konzolama (uz prethodnu rezervaciju termina) + Movie nights uz kokice!

Pridružite nam se u neprekidnoj zabavi uz vrhunski animacijski tim našeg hotela. Naš animacijski program osmišljen je kako bi boravak Vas i Vaše djece bio nezaboravan! Očekujte razne kreativne i zabavne aktivnosti za sve uzraste i spremite se na avanture, stvaranje novih prijateljstava i prekrasnih uspomena.