Ponuda vrijedi za najviše 4 odraslih + dijete do 12 godina. Kupon vrijedi za period 01.06. - 07.06.2023. ili 11.06. - 23.06.2023.

U sklopu resorta Maslinica nalazi se CAMP & RESIDENCE OLIVA, uz dugu šljunčanu plažu, usred maslinika, uz vanjski i unutrašnji bazen, fitness, nudi i 3 dječja igrališta na otvorenom, brojne pješačke, biciklističke i planinarske staze. 

Ono što čini ovaj kamp posebnim jest njegova osebujna lokacija u uvali Maslinica, s jedne strane okružena gustom šumom a s druge strane obgrljena šljunčanom plažom i plavim morem kod pogled puca na Rabac, otoke i bespuća Jadrana. Parcele su međusobno povezane šetnicama i biciklističkim stazama.

Gosti koji se odluče za najam mobilnih kućica imaju na raspolaganju bungalov sa vodom, strujom i plinom, klimom i SAT-TV,  prostor za terasu ispred kućice s pripadajućom garniturom za objedovanje. Svaka kućica ima dvije spavaće sobe, sanitarni čvor, opremljenu kuhinju i dnevni boravak (posteljina i ručnici u dolasku uključeni u cijenu). Svaka kućica ima dvije spavaće sobe, sanitarni čvor, opremljenu kuhinju i dnevni boravak.

Cijena uključuje 2 noćenja u mobilnoj kućici • završno čišćenje • set posteljine i ručnika • besplatno korištenje unutarnjih i vanjskih bazena u sklopu hotelskog kompleksa • 10% popusta na a la carte restoran Pizzeria & Grill • besplatan Wi-Fi • besplatan parking

Rabac - biser kvarnerskog zaljeva savršen je izbor za obiteljsko opuštanje uz more, wellness, bazene i masline, a na manje od 4 km od srednjovjekovnog gradića na brežuljku - Labina!