Kupon vrijedi do 17.06.2023.

Novouređeni i potpuno opremljeni APARTMANI MAGDALENA smješteni su u Karlobagu te udaljeni 250 metara od plaže i 400 m od centra grada. Svim gostima omogućeno je besplatno korištenje roštilja u dvorištu. 

Apartman 1 za 6 osoba cca 45 m2 ima dvije spavaće sobe, kupaonicu, kuhinju, dnevni boravak, terasu 9m2 i pogled na more.

Apartman 2 za 4 osobe veličine cca 43 m2 ima jednu spavaću sobu, kupaonicu, kuhinju, dnevni boravak, balkon 13 m2 i pogled na more.

Karlobag

Gradić između Velebita i mora, smješten je na važnom cestovnom pravcu koji jadranskom magistralom vodi od Rijeke prema Dubrovniku, a prema unutrašnjosti ka Gospiću, Plitvičkim jezerima i Zagrebu. Karlobag je čudesan spoj Mediterana i kontinenta, kristalno čistog mora i najljepše hrvatske planine do koje ima tek nekoliko minuta vožnje.

Karlobag je mjesto gastronomskih delicija mediteranskog i kontinentalnog Velebitskog stila, s bogatom i raznolikom kulinarskom ponudom. Prirodni okus mora i brojni mediteranski specijaliteti nisu se mijenjali kroz stoljeća.