[22.-25.06.] Tematski vikend sa mišELom u Family Hotelu Lišanj u Novom Vinodolskom uz 2 ili 3 noćenja na bazi ALL INCLUSIVE LIGHT usluge za 2 odraslih i do 2 djece do 12 godina!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Propustili ste prvo i nezaboravno druženje s našim mišELom u Family hotelu Lišanj?! Ne brinite, jer imamo sjajne vijesti za vas! Od 22.6. do 25.6. imate još jednu priliku za nevjerojatno iskustvo s mišELom na moru!

HOTEL LIŠANJ

Dva različita identiteta spojena u jednom hotelu sa 168 ukusno uređenih soba. Eklektična mješavina  povijesne i prijateljski povezane sa djecom obnove čini idealnu kombinaciju za obiteljski odmor u hotelu Lišanj u Novom Vinodolskom.

ALL INCLUSIVE LIGHT - doručak, ručak i večera te uključena pića iz šankomata za ručak i večeru! Korištenje ugostiteljskih usluga počinje večerom na dan dolaska i završava ručkom na dan odlaska.

Dostupan sadržaj u svim sobama i apartmanima: direktna telefonska linija, TV s kabelskom, minibar, sef, kada i tuš, sušilo za kosu, klima, grijanje, besplatan WiFi.

Bez obzira želite li upijati sunce ili uživati s djecom u vodenim radostima, bazeni našeg hotela idealni su za sve. Naši unutarnji bazeni savršen su izbor, nudeći opuštajuću atmosferu bez obzira na vremenske uvjete. Jedan je u sklopu hotela, a jedan u SPA centru. Usto, opustite se i u sauni, i rekreirajte u hotelskoj teretani (samo za osobe starije od 16 godina) i na polivalentnom igralištu u sklopu hotela!

Jeste li čuli da su se u Family hotelu Lišanj pojavila čarobna vrata kroz koja putuje neobičan miš? Pridružite nam se u zabavnim i čarobnim avanturama veselog miša mišELa i njegovih prijatelja!

Od četvrtka do nedjelje moći ćete uživati u društvu našeg simpatičnog miša i pridružiti se ekipi iz Mišograda u posebno osmišljenom tematskom animacijskom programu. 

PROGRAM TEMATSKOG VIKENDA

ČETVRTAK 22.06.: 16:00-18:00 "Šetnja hotelom s mišELom" • 20:00-20:30 "mišELova disco groznica"

PETAK 23.06.: 09:00-09:30 "VIP doručak" s mišELom i animatorima za prvih 10 rezervacija • 10:00-12:00 "Mišogradske priče" • 16:00-18:00 "Čarobna zvijezda na vrhu repa" • 20:00-20:30 "mišELov balloonparty"

SUBOTA 24.06.: 10:00-12:00  "mišEL Supermiš i junaci kids cluba" • 16:00-18:00 "Mišogradske zabavne igre" • 20:00 -20:30 "mišELova disco groznica"

NEDJELJA 25.06.: 9:30 -11:00 Fotografiranje i pozdravljanje s gostima hotela

Pregršt sadržaja u ponudi: Lišanj photopoint + popodnevni Kids healthy snack svakodnevno + vesele bojanke i bojice za djecu u sobi na dan dolaska + dječja karting arena prilagođena svim uzrastima i napuhanac u obliku aviona + Kids club i tete čuvalice za djecu od 3 i više godina + Gaming room s PlayStation 5 konzolama (uz prethodnu rezervaciju termina)!

Pridružite nam se u neprekidnoj zabavi uz vrhunski animacijski tim našeg hotela. Naš animacijski program osmišljen je kako bi boravak Vas i Vaše djece bio nezaboravan! Očekujte razne kreativne i zabavne aktivnosti za sve uzraste i spremite se na avanture, stvaranje novih prijateljstava i prekrasnih uspomena.