Predah za početak ljeta u Vodicama uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona ili all inclusive light usluge za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 5 godina u Villi Arausa...

24 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

EXTRA pogodnosti u susjednom Hotelu Punta - korištenje sauna unutar Wellness & Spa centra i unutarnjeg bazena! Kupon vrijedi od 10.06. do 01.07.2023.

VILLA ARAUSA je novoobnovljeni objekt sa 61 smještajnom jedinicom, udaljen tridesetak metara od hotela Punta te kao takav se uslugom naslanja na hotel Puntu.

Recepcija i restoran se nalaze u hotelu Punta, dok su smještajne jedinice u Villi Arausi koja se nalazi tik uz more. Sve sobe su dvokrevetne, s balkonom te djelomičnim ili direktnim pogledom na more.

Gosti mogu koristiti unutarnji bazen te Wellness hotela Punta, vanjski bazen Villa Arausana & Antonina, a raspolažu i sa svojim vrtom i sunčalištem koji se nalazi svega 4 metra od mora. Ležaljke u dvorištu hotela su gratis.

VODICE su veoma živahno mjesto, poznato po raznolikoj turističkoj ponudi i bogatom noćnom životu.  

Tu su prostrane plaže s bogatim sportsko-rekreacijskim i gastronomskim ponudama, zanimljivi izleti brodom na obližnje otoke Prvić, Zlarin i veličanstvene Kornate, šarmantne dalmatinske uličice i prodavaonice stare čak šest stoljeća...