Upoznajte svijet u malom koji će razveseliti sve generacije! Darojković Promet vodi Vas na jednodnevni izlet u KLAGENFURT i MINIMUNDUS s uključenim autobusnim prijevozom!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Minimundus, park minijaturnih građevina, nalazi se na jezeru Wörthersee, a sadrži preko 150 minijaturnih modela arhitekture iz cijelog svijeta, napravljenih u mjerilu 1:25! Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za 22.06.2023.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa iz Dugog Sela u 6:00h i dogovorenih mjesta u Zagrebu po dogovoru. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja putem zbog odmora grupe. Po dolasku u Klagenfurt, razgled grada uz pratitelja putovanja: katedrala Sv. Trojstva, Alter Platz, stara i nova vijećnica, Landhaus, Sv. Egid, Neuer Platz sa fontanom zmaja… Nakon razgleda grada slobodno vrijeme za vlastite programe. 

U dogovoreno vrijeme odlazak prema MINIMUNDUSU. Minimundus, park minijaturnih građevina, nalazi se na jezeru Wörthersee. Sadrži preko 150 minijaturnih modela arhitekture iz cijelog svijeta, napravljenih u mjerilu 1:25. Neke od poznatih svjetskih građevine u malom: Operna kuća, Kineski zid, crkva Sv. Marka, Eiffelov toranj… Nakon razgleda Minimundusa slobodno vrijeme za vlastite programe, predlažemo odlazak na Wörthersee-najpopularnije ljetovalište na jezeru. Povratak za Zagreb oko 17:00h. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.