SAMO ZA NAJBRŽE - za samo 559€ položi B KATEGORIJU u Autoškoli Gold u centru Zagreba, a na poklon dobivaš LIJEČNIČKI pregled i VOUCHER 25 za restoran Bots&Pots!

29 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Crno Jaje nagrađuje BESPLATNIM LIJEČNIČKIM PREGLEDOM u Analizi Lab (Sesvete) ili Vašem Pregledu (Zagreb)! Kupon vrijedi do 01.07.2023. Svaki kupac dobiva i POKLON VOUCHER u restoranu Bots&Pots u centru Zagreba u iznosu od 25€ (voucher vrijedi do 24.06.2023.).

Nakon što kupac kupi i zaprimi gotov kupon za školarinu, obavezno se javlja Crnom Jaju na mail info@crnojaje.hr s odabirom mjesta za obavljanje liječničkog pregleda (Analiza Lab ili Vaš Pregled), a Crno Jaje povratno šalje gotovo kupon za onu lokaciju koja je u tom trenutku slobodna za prijem!

Na temelju kupljenog kupona, a po dogovoru o početku predavanja, kupac s Autoškolom Gold potpisuje Ugovor. Pri dolasku u Autoškolu obavezno ponijeti sa sobom liječničko uvjerenje (koje dobivate nakon obavljenog liječničkog pregleda za koji je potrebno donijeti potvrdu liječnika opće prakse da je osoba zdrava)!

Svaki kupac dobiva i POKLON VOUCHER u iznosu od 25€ za jela u robotskom restoranu Bots&Pots u Zagrebu na adresi Vlaška 50 (voucher vrijedi do 24.06.2023.) ! Više o restoranu pogledaj OVDJE!

AUTOŠKOLA GOLD na adresi Ilica 42 je novo ime među autoškolama, ali iskustvo djelatnika u osposobljavanju kandidata za vozače duže je od 20 godina. Maksimalno se prilagođavamo polaznicima pri definiranju termina predavanja iz prometnih propisa, kao i pri dogovoru termina vožnje.

Cilj nam je individualnim pristupom doprinijeti kvaliteti Vašeg osposobljavanja te Vam ovom novom vještinom omogućiti drugačiji doživljaj prometa, u kojemu ste upravo Vi aktivan, samostalan i odgovoran sudionik. Vozači autoškole Gold sposobni su ispravno reagirati i u najzahtjevnijim prometnim situacijama.

Pružamo personaliziranu poduku i neumorno radimo kako bismo svakom polazniku pomogli da kao vozač dostigne svoj puni potencijal. Naš cilj je da se, osim što da se prisjetite, naučite i vježbate uz nas, da se dobro zabavite i da Vam naša autoškola ostane u lijepom sjećanju!