Bogati paket odmora za dvoje u Sarajevu - 1 ili 2 noćenja na bazi doručka za 2 osobe u deluxe sobi u Hotelu Hills 5*, korištenje Welless & Spa centra, ulaz na bazene Termalne Rivijere Ilidža...

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 6 godina GRATIS na ležaju s roditeljima! Kupon vrijedi do 01.07.2023.

U ponudi možete slobodno koristiti WELLNESS & SPA CENTAR - rimska soba, tepidarijum, kambala, masažna staza, hladna soba, slana soba, ledomat (masaža sitnim ledom), finska sauna, bio sauna, infracrvena sauna, hammam, niagara tuš!

Hotel Hills, Thermal & Spa Resort Sarajevo je novi hotel od pet zvjezdica koji se nalazi  na atraktivnoj lokaciji u centru Sarajeva u zelenoj oazi i 2 kilometara od međunarodne zračne luke Sarajevo. Hotel Hills, Thermal & Spa Resort Sarajevo je dio Mrkulić grupe, najveće hotelske grupacije u Bosni i Hercegovini, vlasnika hotela Hollywood Sarajevo 4 * i Termalne Rivijere Hollywood.

Besplatan ulazak na bazene Termalne Rivijere Ilidža!

Hotel sadrži 330 udobnih, sofisticiranih soba i apartmana s prostranim balkonima i odabranim detaljima, višenamjenski kongresni centar s modernom tehnologijom, Thermal Spa, adrenalinski park za djecu i odrasle na impresivnih 2200 m2, svadbene dvorane, nekoliko restorana s međunarodnom i nacionalnom kuhinjom, atraktivni restoran i lounge bar koji se nalazi na vrhu hotela s prekrasnim panoramskim pogledom na "zelenu" okolinu hotela...

TERMALNA RIVIJERA

Termalna Rivijera Ilidža smještena je u samom srcu Ilidže, zelene oaze Sarajeva. Predstavlja najveći termalni bazenski kompleks u ovom dijelu Europe. Svojim posjetiteljima nudi sve što je potrebno za opuštanje i aktivan odmor.

U sklopu Termalne Rivijere nalazi se i caffe-restoran na otvorenom bazenu gdje gosti mogu uživati ​​u osvježavajućim pićima. Termalne rivijere Ilidža i njegov unutarnji bazen, radi 365 dana u godini, dok je vanjski bazen radi samo tijekom ljetne sezone. Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s epidemiološkim preporukama!

Osim bazena Termalne Rivijere ovdje ćete pronaći i  najveće zatvoreno igralište Kinderland za djecu, koje se prostire na više od 2200 m2. Tu je i ugodan ambijent za roditelje u restoranu koji se nalazi uz Kinderland igralište.

Spasite princezu od strašnih gusara i bengalskih tigrova, osvojite vrh Vezuva, spustite se toboganom u bazen s kuglicama, skačite na velikom trampolinu, jedrite s gusarskim brodom, vozite električne automobile, i još mnogo, mnogo više.