Uživajte u obiteljskom odmoru u šarmantnom Pansionu Delfin u Omišlju na Krku - 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Očekuju Vas i piće dobrodošlice te boca vode i košarica voća u sobi na dan dolaska! Kupon vrijedi do 13.06.2023. Isključeni termin 09.06.23.

Skriven u tišini i hladu mediteranske vegetacije, s novouređenim sobama i apartmanima, na svega nekoliko koraka do plaže s barom, idealna je destinacija za sve željne istraživanja zabavnih sadržaja i upoznavanja bogate kulturne baštine otoka Krka.

PANSION DELFIN se nalazi u Omišlju na otoku Krku, udaljen oko kilometra od povijesne gradske jezgre. Mjesto je netaknute ljepote i mira okruženo borovom šumom, a samo nekoliko koraka razdvaja klimatizirane sobe i apartmane od plaže i morskih radosti.

Dvokrevetna soba sa 2 pomoćna ležaja ima pogled na vrt, vlastitu kupaonicu, klima uređaj, TV ravnog ekrana i telefon.

Omišalj je gradić smješten 3 km od Krčkog mosta, s bogatim kulturno-povijesnim naslijeđem koje se proteže još od doba prapovijesti. Hrvati naseljavaju otok Krk u VII.st., a u srednjem vijeku Krkom vladaju Krčki knezovi, od kojih su najslavniji Frankopani, koji su uvelike pridonijeli očuvanju i promoviranju hrvatskog jezika i glagoljice te očuvanju kulturne baštine. 

Nakon pada Venecije i vladavine Napoleona otokom vlada Austro-Ugarska, koja donosi napredak u školstvu, zdravstvu i ekonomskom razvoju. Potkraj XIX. stoljeća Omišalj bilježi prve skupine gostiju, a samim tim dolazi do porasta turističke ponude.