Obiteljski odmor za početak ljeta u Biogradu - 2, 3 ili 5 polupansiona za 2 odraslih i 2 djece u Hotelu Crvena Luka Resort 4*, unutarnji grijani bazen, saune, fitness, dodatne pogodnosti...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ususret ljetu uz bogate sadržaje Hotela Crvena Luka Resort za nezaboravne trenutke... Ponuda vrijedi za 2 odrasle osobe te 1 dijete do navršenih 6 godina u krevetu s roditeljima i 1 dijete do 14 godina na pomoćnom ležaju! Kupon vrijedi od 09.06. do 22.06.2023. Isključeni termin 17.-22.06.23.

CRVENA LUKA RESORT 4* nalazi se u blizini Biograda na Moru, 3 km južno od centra grada, u skrivenoj uvali pješčane plaže, okruženoj stoljetnom borovom šumom. Biograd na Moru nalazi se na samome središtu hrvatske obale Jadrana, tek 30 km od zračne luke Zadar.

Crvena Luka Resort 4* jedinstveni je spoj bogatog prirodnog okruženja i modernog dizajna na Jadranskoj obali. Turistička tradicija Resorta započinje 1960. godine. Potpuno preuređen u kompleks sa četiri zvjezdice 2013. godine, Resort predstavlja jedinstvo modernog dizajna i bujne mediteranske prirode, ugniježđen u skrivenoj pješčanoj uvali jadranske obale.

Resort obuhvaća 69 udobnih hotelskih soba, 31 prostrani hotelski suite (standard apartmani), 46 superior apartmana te 20 luksuznih vila modernog dizajna u potpunosti opremljenih.

U ponudi uključeno i korištenje unutarnjeg bazena s grijanom vodom + korištenje fitnessa i prostora za kardio vježbe + korištenje finske saune, turske kupelji i relax zone...

U opciji 2 noćenja EXTRA pogodnost: 10% popusta na usluge hrane i pića!

U opciji 3 noćenja EXTRA pogodnost: 20% popusta na tretmane u Wellness & SPA centru!

U opciji 5 noćenja EXTRA pogodnosti: 10% popusta na usluge hrane i pića te 2x karte za Dalmaland (otvoren samo praznicima i vikendima do 22.06. te svaki dan od 22.06. do 05.09.; karta se odnosi na Fun park ili Aqua pak, ovisno o izboru gosta i radnom vremenu/danima parkova; Crvena Luka ne preuzima odgovornost u slučaju da je Dalmaland zatvorena u trenutku boravka gostiju)!

Šetnja i uživanje na prekrasnoj pješčanoj plaži te u gastronomskim delicijama našeg glavnog restorana Il Dodge, à la carte restorana Il Moro, pizzerije & bistroa Mamma Rosa samo su još jedan dio ove prirodne oaze. Tu je još i beach bar Movida, Movie bar, Roof top bar te Wellness & Spa centar. Razne rekreativne i sportske aktivnosti su svakodnevno na raspolaganju svim našim gostima.

Osim spomenutog, Crvena Luka Resort 4* nudi i moderne multifunkcionalne kongresne dvorane za poslovne potrebe i organizaciju svečanih događaja, te izlete s posebnim pogodnostima za sve naše goste.

Neposredan kontakt s prirodom te luksuzni ambijent, čini Crvena Luka Resort idealnim mjestom za ekskluzivan odmor na jednoj od najljepših lokacija i plaža u Hrvatskoj.

Panoramski pogled na bogati kornatski arhipelag, nezaboravno iskustvo uživanja u prirodnim ljepotama i zalasku sunca, kvaliteta usluge i smještaja su samo neki od razloga zašto nam se naši gosti uvijek vraćaju.