NOVO - užitak odmora na Murteru uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe i opuštanje u vanjskom bazenu s morskom vodom u Colentum Resortu Murter 3*...

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za sve one koji traže miran i opuštajući odmor, Colentum Resort Murter u skrivenoj uvali pod suncem savršen je izbor... Dijete do 6 godina u krevetu s roditeljima GRATIS! Kupon vrijedi do 11.06.2023.

COLENTUM RESORT MURTER je odmorišni resort s 3 zvjezdice koji je oduvijek bio omiljeno odredište za ljubitelje kvalitetnog, sadržajnog i ugodnog odmora u netaknutoj prirodi daleko od gradske vreve. 

Smješten je na otoku Murteru u srednjoj Dalmaciji, na tek nekoliko koraka od poznate plaže Slanica s koje se pruža prekrasan pogled na kornatski arhipelag.

Ovaj čarobni dragulj hrvatskog Jadrana poznat je po iznimnoj atmosferi zahvaljujući poznatoj plaži Slanica, kristalno čistom moru s pjeskovitim morskim dnom i opojnom mirisu borova.

Resort datira iz 1930. godine kada je u uvali Slanica izgrađen prvi objekt za komercijalni turizam. Potpuno renoviran 2022. godine, nazvan po nekadašnjem antičkom naselju, Colentum Resort Murter oduševit će vas vanjskim bazenom s velikom terasom s koje se pruža prekrasan pogled na more. Dostupni su i suncobrani i ležaljke uz bazen.

Dvokrevetna soba s balkonom - obiteljska soba prikladna za maksimalno 3 osobe. Soba ima klima uređaj, telefon, LCD TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, besplatni Wi-Fi internet, kupaonicu s walk-in tušem, sušilo za kosu i toaletne potrepštine. Gosti se mogu opustiti na balkonu s vanjskim namještajem. Veličina sobe 20 m2 [veličina kreveta: dva odvojena kreveta (80×200 cm) koji se mogu spojiti + 1 kauč na razvlačenje (90×200 cm)].

Gosti mogu uživati u suncu i moru na pješčanoj plaži Slanica u blizini resorta, kao i na skrivenim kamenim blokovima intimnih plaža. U blizini nalaze se teniski tereni, a na plaži možete iznajmiti pedalinu, jet ski ili se okušati u skijanju na vodi. Ako želite naučiti nešto novo, na otoku postoje škole jedrenja i ronjenja. U neposrednoj blizini postoji i nekoliko biciklističkih i pješačkih staza. 

Oduševit će vas i okolni nacionalni parkovi. Nacionalni park Kornati udaljen je samo sat vremena vožnje organiziranim brodskim izletom iz murterske luke, a Nacionalni park Krka udaljen je svega 40 minuta vožnje automobilom.