ALL INCLUSIVE odmor za cijelu obitelj u Girandella Maro Suites 5* by Valamar u Rapcu - 3 dana/2 noćenja za 2 odrasle osobe i 1 ili 2 djece do 16 godina, SPA, igraonica i igralište...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi od 04.06. do 07.06. ili od 11.06. do 23.06.2023.

GIRANDELLA MARO SUITES 5* smješten u borovoj šumi, u slikovitom zaljevu kraj prekrasnih plaža. 

Smještaj, usluge i sadržaji u Girandella Maro Suites u potpunosti su prilagođeni obiteljima s djecom. Od prostranih obiteljskih soba opremljenih dječjim potrepštinama, preko unutarnjih i vanjskih bazena s vodenim efektima i toboganima do obilja zabave u Maro klubovima i Teen Hangout zoni za tinejdžere. Obiteljima su posebno namijenjeni i all inclusive u restoranu te play lounge s unutarnjim igralištem...

JUNIOR FAMILY SUITE S BALKONOM - balkon, 1 soba s bračnim krevetom i kaučem, 1 soba s krevetom za jednu osobu, kupaonica s tušem, set za kavu, klimatizacija, LCD Sat TV.

SUPERIOR FAMILY SUITE S BALKONOM - balkon, 1 soba s bračnim krevetom i dnevni boravak s kaučem, 1 spavaća soba s krevetom na kat, 1 kupaonica s kadom, tušem i dva umivaonika (jedan prilagođen djeci) i stepenica za djecu, WC odvojen od kupaonice.

PREMIUM SHOW COOKING BUFFET RESTORAN nudi specijalitete mediteranske i internacionalne kuhinje te ponudu all inclusive pića - bezalkoholna pića iz šankomata uključena za vrijeme obroka, a za ručak i večeru dodatno su uključeni vino i pivo. 

Stilski uređen, sa zadivljujućim pogledom i prostranom terasom, restoran se nalazi u centralnom dijelu resorta u blizini recepcije.

Bez obzira na godišnje doba, grijani unutarnji bazeni AQUA MARO idealni su za opuštanje i zabavu s mališanima. U malom dječjem bazenu možete uživati prskajući sa svojim bebicama, dok se starija djeca mogu zabavljati na toboganima ili u grijanom unutarnjem bazenu povezanim s vanjskim bazenom. 

Dodatnu zabavu možete potražiti i na vanjskom activity bazenu gdje vas očekuju i vodeni tobogani.

● grijani unutarnji bazen (40 m2) povezan s grijanim vanjskim bazenom (80 m2), temperatura bazena 28 °C ● mali unutarnji bazen za bebe s prskalicama, temperatura bazena 30+ °C ● unutarnja zona s toboganima ● unutarnja relax zona ● activity vanjski bazen (230 m2) s vodenim toboganima, temperatura bazena 28 °C ● splash pool bar kraj activity bazena, temperatura bazena 28 °C ●

Uronite u opuštajuću atmosferu SPA CENTRA s finskom saunom, parnom kupelji, aroma saunom, infracrvenom saunom i whirlpoolom, kneipp kupkom za stopala i organic barom sa ponudom svježeg voća, orašastog voća, čajeva i aromatizirane vode.

GYM&FITNESS 24/7 proteže se na 110 m2. 

Višenamjenska prostorija (za grupno vježbanje, spinning i sl.) sa spravama za kardio treninge i vježbe snage te kutkom za dizanje utega.

Iskoristite vrhunski uređene dječje igraonice i sadržaje Maro Worlda namijenjene djeci svih uzrasta! U ponudi Vas očekuju spektakularan MARO CLUB, OBITELJSKA I DJEČJA RADIONICA I MARO IGRALIŠTE!