ALL INCLUSIVE odmor u lipnju na Pelješcu - 2, 3 ili 7 noćenja u Hotelu Faraon u Trpnju za 2 odrasle osobe i 1 ili 2 djece do 12 godina, vanjski bazen, animacijski program...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Trpanj - mali gradić s bogatom poviješću na sjeverozapadnoj strani poluotoka Pelješac... Kupon vrijedi do 11.06.2023.

Trpanj je dom ribara i pomoraca, raj prepun stoljetnih vinograda i maslinika te šljunkovitih i pješčanih plaža i brojnih uvala. Ugodna atmosfera ovog mjesta, zdrava autohtona hrana, prirodne ljepote, kao i autentičnost malog mediteranskog ribarskog gradića uljepšat će vaš odmor i učiniti ga bogatijim i opuštenijim.

Uz samo more, uz šum mora i čarobne zalaske sunca, smjestio se HOTEL FARAON.

Comfort soba ima dva spojena kreveta koji se mogu razdvojiti te s mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja. Ima i SAT LCD TV, tuš i sušilo za kosu.

Comfort obiteljska soba ima king size krevet, pomoćni ležaj (160 cm x 200 cm), SAT LCD TV, tuš/kada i sušilo za kosu.

ALL INCLUSIVE usluga uključuje doručak, ručak i večeru, neograničenu konzumaciju all inclusive pića za vrijeme obroka + neograničenu konzumaciju pića na all Inclusive baru koji je otvoren svaki dan od 10 do 23h!

Pića uključena u all Inclusive uslugu su sokovi, mineralna voda, crno i bijelo vino, točeno pivo, do 5 vrsta lokalnih alkoholnih pića.

Bilo da se odlučite za prostrani hotelski restoran ili opuštajući ambijent terase s pogledom na more, uživajte u primamljivim okusima domaćih i međunarodnih  specijaliteta posluženih u buffet stilu.

Pool snack na All Inclusive baru od 16 do 17 h ● Dalmatinska večer 1x tjedno ● Sundowner Night 1x tjedno (kanape sendviči i sangrija) ● Gala večer 1x tjedno ● Animacijski program 6x tjedno

Osvježite se i odmorite na slatkovodnom bazenu na otvorenom za djecu i odrasle. Za ljubitelje dugog ispijanja kave i osvježavajućih pića na raspolaganju je Kleopatra bar i All inclusive bar s prekrasnim pogledom na more.

All inclusive usluga uključuje korištenje vanjskog bazena, korištenje suncobrana i ležaljki na terasama pokraj bazena!

TRPANJ je mali gradić s bogatom poviješću koja seže sve do antičkih vremena. Staro povijesno i ribarsko naselje s kristalno čistim more, mnoštvom plaža i skrivenih uvala iza kojih se nalaze jedne od najpoznatijih hrvatskih vinarija. 

Bilo da ste rekreativac ili samo želite uživati u romantičnim šetnjama, Trpanj nudi prave male dragulje - šetnicu uz more dugu 2 km ili 15 km dugu biciklističku stazu koja Vas vodi sve do uvala Divna i Duba.