NOVO - ususret ljetu u Termama 3000 u Moravskim Toplicama - 3 dana/2 noćenja u Bungalovima za 2 osobe na bazi polupansiona, bazeni i saune u hotelu Termal, ulaz u Termalni park Terme 3000...

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti u periodu od 09.06. do 01.07.2023.

BUNGALOVI TERME 3000

U Moravskim Toplicama, u srcu Termi 3000, nalazi se tipično panonsko turističko selo - slamnate kuće, izgrađene s elementima starih prekmurskih sela. 

U jednostavnim, ali iznimno ugodnim kućama u Prekmurju boravak je opušten u svim godišnjim dobima. 

Udaljeno 100 do 150 metara od hotela Termal, kompleksa bazena Terme 3000 i centra Thermalium, u ovom mjestu se nalazi 9 kuća. Svaka kuća ima četiri dvokrevetne sobe sa svojim ulazima. Imaju SAT TV, terasu i pogled na prekmursku ravnicu te modernu kupaonicu.

Uživat ćete u prvoklasnim okusima Prekmurja u buffet restoranu hotela Termal. Ne propustite jela od prosa i heljdine kaše, kolače od šljiva i druga zanimljiva jela.

Hotel Termal se može pohvaliti unutarnjim bazenom i zimskim vrtom, gdje možete uživati u blagotvornim učincima moravske termomineralne vode, osjetiti snagu kristala i umirujuće djelovanje svjetla u boji. Ovdje također možete pronaći whirlpool i finsku saunu. 

U cijenu uključeno i neograničeno kupanje u unutarnjim i vanjskim bazenima s termalnom vodom u hotelu Termal i u Termalnom parku Terme 3000 + ulaz u hotelsku saunu hotela Termal + jutarnja gimnastika i vodeni aerobik uz glazbu 2x dnevno (osim nedjeljom) + na dan odlaska mogućnost cjelodnevnog kupanja u bazenima hotela Termal!

Ako ste ljubitelj vodenih atrakcija i raznovrsnijeg programa, poziva vas obnovljeni, svjetliji i ugodniji bazenski kompleks Terme 3000 sa svojih 11 bazena (3 vanjska i 8 unutarnjih) na 3127 m². Za djecu je na raspolaganju poseban unutarnji dječji bazen. 

Očekuju vas poboljšane kupke s crnom termomineralnom vodom jer je vodi iz dodatnog bunara dodana prirodna termomineralna voda te je uveden poboljšan način pripreme vode. 

Sačuvan je sadržaj prirodnih ljekovitih tvari, samo se smanjio intenzitet boje vode.

Bazeni na dvije razine nude raznolike programe i atrakcije: divlja rijeka - brzaci, vodeno-zračne ležaljke, gejziri, slapovi, vodene i zračne masaže, protustrujno plivanje, plivačke staze, vodene struje, žuboreće kupke i uvijek popularna cijev slajdovi sa zvučnim i vizualnim atrakcijama.