Ususret ljetu na Malom Lošinju uz 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2 odrasle osobe i do 2 djece u Hotelu Aurora 4*, korištenje unutarnjega grijanog bazena, relax zone...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda vrijedi za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 5 (4,99) godina (u krevetu s roditeljima) ili 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina. Kupon vrijedi ovisno o odabranom terminu opcije.

Svoju izvrsnost HOTEL AURORA 4* najbolje dokazuje brojnim nagradama i priznanjima, a još atraktivnijim ga čini nenadmašna lokacija, usred zelenila stoljetne borove šume, na korak od mora. Smješten odmah iznad plaže Veli žal, u lošinjskoj Sunčanoj uvali, hotel Aurora je omiljeni izbor za odmor, poslovne skupove i kongrese.

Classic soba ima dva ležaja ili francuski ležaj (160 cm širine). Interijer u vedrim i svijetlim tonovima odražava prirodu otoka, a sa balkona pruža se pogled na borovu šumu i obližnje teniske terene.

Standard soba ima dva ležaja ili francuski ležaj (160 cm širine). Interijer u vedrim i svijetlim tonovima odražava prirodu otoka, a u mirisima borove šume uživat ćete na vlastitom balkonu s pogledom na park stranu.

Suite se sastoji od prostrane dvokrevetne sobe sa dnevnim boravkom. Ovi suitevi idealni su za obitelji (do 4 osobe) koje žele komforan i udoban smještaj. Dizajn modernih i jednostavnih linija u svijetlim tonovima odražava prirodu otoka, a u mirisima borove šume uživat ćete na vlastitom balkonu s pogledom na morsku stranu.

Neograničeno korištenje unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom, korištenje ogrtača i wellness papuča tijekom boravka, relax zone (prema raspoloživosti) te fitnessa!

LOŠINJ je jedan od najčarobnijih skrivenih dragulja Hrvatske i savršen je bijeg za svako godišnje doba. Bilo da se želite opustiti i napuniti energijom, biti aktivni ili raditi oboje, pronaći ćete nešto što će svi voljeti.